Moda

Putoholičari, pozor! Nova Moschino torbica dolazi u obliku zemaljske kugle!

Viktoria Mikulić 30. ožujka 2023.

Za sve koje od viška glava ne boli...

Vaša glavna životna misija je proputovati cijeli svijet i otisnuti se na bezbroj egzotičnih destinacija? Kada dobijete plaću, najveći dio izdvajate u štednju za svoje putovanje iz snova? Kada se vratite s putovanja, nikada ne tražite razloge zašto niste trebali ići već gledate pozitivno makar potrošili više od predviđenog, jer znate da je to nešto što ćete pamtiti zauvijek.

S druge strane, osoba ste koja prati modne trendove i svako malo se počastite nekim stylish novitetima koji pristižu na tržište? Zaljubljenica ste u torbe i ne možete zamisliti dan bez iste? Ona je vaš modni suputnik na svakom koraku, pa tako i na putovanjima.

Kada bismo ove dvije ljubavi prema modi i putovanjima spojili u jedno, rezultat bi stigao u obliku nove Moschino torbice koja izgleda poput kugle zemaljske. Iako nas Moschino često šokira modnim komadima, ova torbica nam je uistinu prirasla srcu i vodili bismo je na svako putovanje.

Moramo priznati da nije baš prostrana, no unutar iste vam stanu sve one esencijalne potrepštine. Ova okrugla torba napravljena je od nappa kože i dolazi s printom u obliku svijeta i pozlaćenim lancem.

Krase je nježno plava i zlatna boja te se uklapa u sve naše proljetne i ljetne outfite. Model s njihove službene web trgovine uklopio ju je uz traper haljinu sa zlatnim gumbićima u obliku medvjedića i visokim potpeticama u jarko plavoj boji, no jednako zanosno će izgledati uz odijela, suknje i bluze te casual look poput cargo hlača i t-shirta.

Prije nego što proputujete svijet s ovom torbicom, mogli biste dvaput razmisliti s obzirom da njezina cijena iznosi EUR 1.700,00! Ako se pak vodite time da od viška glava ne boli, naručite je putem LINKA!