Putni jastuk proizvod je kojeg će obožavati velike spavalice s velikim samopouzdanjem!

Antonija Andabak 06. siječnja 2019.

Odličan proizvod kao izmišljen za spavalice koje bez problema utonu u san u avionu, vlaku, autobusu....

Apsurdno je koliko je udoban novi proizvod koji polako ali sigurno osvaja srca svih vječitih putnika koji se zapravo, nit ne sjećaju kako su došli od točke “a” do točke “b” jer su ga proveli u svijetu snova.

Jastuk za glavu dizajniran od strane OstrichPillow tvrtke na tržištu se nalazi već neko vrijeme, no do ove su godine radili na razvijanju udobnosti za pružanje prave potpore glavi i vratu.

Ovaj jastuk obožavat će svi oni koji slove kao velike spavalice,  “začahureni” jastukom na glavi, blokirajući vanjske zvukove koji bi naravno, otežali proces uspavljivanja te mirno punili baterije do odredišta.

Savršeno je rješenje za putovanje različitim prijevoznim sredstvima poput aviona, vlaka ili auta, a najbolje od svega jest što buku koja nas okružuje, svodi na najmanju moguću razinu, pa samim time sugeriramo posegnuti za istim ako pored vas sjedi glasna osoba kojoj na pristojan način želite dati do znanja da je vrijeme za spavanac.

Ako ste poput nas, učinit ćete sve što je u vašoj moći za udobno i sigurno putovanje, uključujući i nošenje jastuka za glavu kao svaki drugi modni accessoriese. Ako je modni dodatak ipak malo previše za vas, posegnite za klasičnim jastukom, no gdje je cijela zabava u tome?

Ovaj jastuk za olakšavanje života nabavite po cijeni od 99$ na stranici Amazon i odspavajte sa stilom!

 

Podijeli članak