Poznati

Pustite što muškarci kažu, nema ljepših i toplijih čizama od kultnih UGG-ica!

Viktoria Šafranić 16. studenoga 2017.

Što vam prvo padne na pamet kada spomenemo UGG?

Nježniji spol će zasigurno razvući osmijeh na sam spomen branda i pomisao na udobnost i toplinu čizama u kojima mogu neopterećeno hodati gradom, pritom izgledajući kao da su upravo sišle s modne piste.

Iz ljubavi prema svojim najvjernijim sljedbenicama, UGG svake godine nastoji ponuditi još raskošnije i udobnije modele neupitne kvalitete i iznimne topline. Ovaj svjetski poznati brand njeguje tradiciju proizvodnje od davne 1978. godine, te je prvi izbor svih pojedinaca koji cijene jedinstveni boho modni izričaj.

UGG pažljivo bira najbolje prirodne materijale kao što je topla merino vuna i najdelikatnija ovčja koža kako bi svim promrzlim stopalima pružio nezaboravno footwear iskustvo.

Osim daleko poznate udobnosti, UGG svojom ponudom modela različitih boja, materijala i dizajna svakoj trendsetterici, ovisno o osobnom modnom ukusu, pruža nemjerljive mogućnosti stilskog kombiniranja.

Prepoznatljiva estetska nota naglašena je uporabom detalja kao što su krzno, dekorativni gumbići, mašnice, kristali te MUST HAVE pom-pom kugle koje naprosto obožavamo.

Ugg čizme savršeno nadopunjuju sve casual varijante outfita i pomažu nam da čak i u iznimno hladnim danima, uz minimalan trud, zadivimo svojim maštovitim, razigranim zimskim stylingom.

UGG kolekcija dostupna je u The Core trgovinama diljem Hrvatske, zato se istaknite i zakoračite sigurnim korakom u dugu toplu zimu!