FOTO by Topshop

Moda

Purpurni top s lancem – fancy odabir koji obara s nogu

Krešimir Šustić 22. travnja 2020.

Kada ugledamo nešto ovakvo dan nam je bolji!

Moramo biti iskreni i priznati da nam u karanteni ništa ne nedostaje osim izlazaka s najdražim ljudima i oblačenja u najnovije krpice. Sva sreća da postoji moderna tehnologija, pa bez problema možemo pratiti najnovije trendove i kolekcije omiljenih brendova koje nam svakodnevno serviraju na svojim web shopovima.

Veličanstvena bluza s cvjetnim uzorkom osvježit će i najtmurniji dan

Posebno smo oduševljeni statement komadima koji su dizajnirani da odskaču, a u outfit unose dozu originalnosti i chica. U zadnje vrijeme izrazito je popularan top koji nam je još jedan od povratnika iz 90-ih, a moderno ruho čini ga nezaobilaznim odabirom u svakodnevici modnih znanica.

Nosiv je gotovo u svakoj kombinaciji, a najčešće se za njim poseže kako bi se istaknula ženstvenost i istančan modni stil. Dobro izgleda sa suknjama, s hlačama i omiljenim parom traperica u streetstyle, casual i večernjim look-ovima.

Pošto volimo kopati po stranicama robnih marki i tražiti nešto što će vas očarati, ovoga puta bacili smo se u potragu i naletjeli na novitet koji doslovno obara s nogu. Fancy top dolazi u neodoljivoj purpurnoj nijansi ljubičaste i krasi ga lanac, koji osim što je umetnut da zamijeni naramenice, služi kao ogrlica.

Ukrašen je i gumbima, a oko struka se nalazi remen zbog kojeg se savršeno ističe linija tijela. Djeluje doista moćno i kao komad kojeg bi nosile najveće svjetske trendseterice koje znaju kako da se istaknu u masi.

Najidealniji je za večernje izlaske ili večere s boljom polovicom u kojima je nemoguće da ne zapanjite sve oko sebe modnim odabirom za pamćenje.

Ako vas je ovaj ljepotan zaintrigirao i vidite se kako u njemu ponosno koračate gradom, možete ga nabaviti klikom na LINK.