FOTO by Instagram @catcaffezagreb

Zabava

Pumpkin spice sezona je počela! Ukusni jesenski napici stigli u Cat Cafe!

Daria Lovrić 20. rujna 2023.

Uživajte u posebnim napitcima i mačkama!

Cat Caffe u Zagrebu pruža jedinstveno iskustvo koje spaja ispijanje ukusnih toplih napitaka i druženje s mica macama. Ako još niste posjetili ovu čarobnu oazu, sada je idealno vrijeme da svratite do Kušlanove ulice broj 6 i uronite u cozy jesenski ambijent koji vas čeka.

Instagram @catcaffezagreb

Kamo za vikend? Na Apple pie cheesecake vruću čokoladu u Cat Caffe!

S obzirom na to da ćemo uskoro zakoračiti u čarobnu jesen, Cat Caffe je pripremio posebne jesenske napitke koji će vas osvojiti. U ponudi su Pumpkin Spice Latte, Pumpkin Spice vruća čokolada, Pumpkin Smash koktel, Poison Apple koktel i Apple Pie Cheesecake vruća čokolada.

Instagram @catcaffezagreb

Ovi napici izgledaju nevjerojatno primamljivo i savršeno će vas ugrijati dok uživate u druženju s macama i ugodnoj atmosferi kafića.

Instagram @catcaffezagreb

Cat Caffe je izuzetno mjesto za sve ljubitelje životinja i one koji su otvoreni za nova iskustva i raznolikost okusa. Ako su i vas zaintrigirali inovativni napici i priželjkujete druženje s macama nakon napornog radnog dana, svakako pratite ovaj preslatki kafić.

Instagram @catcaffezagreb

Cat Caffe nije samo mjesto za kavu i druženje s macama, već i prava oaza tolerancije i prihvaćanja. Ponosno se deklariraju kao vegan-friendly. Također, nude različite društvene igre koje će upotpuniti vaše iskustvo.

Zapratite Cat Caffe na Instagramu i povedite ovog vikenda prijatelje ili voljenu osobu na uživanje u ovom prekrasnom iskustvu.