FOTO by Instagram @bestofbalayage / @hairsoakedinbleach

Njega kose

Pumpkin Spice boja za kosu uvijek je dobra ideja da začinite svoje jesensko izdanje!

Antonija Andabak 30. rujna 2021.

Sada crvenokose imaju svojih pet minuta uz atraktivnu boju, a vi svoju inspiraciju potražite u bogatoj galeriji!

Sudeći prema trendovima, lagano ćemo se pozdraviti sa svim nježnijim breskvastim, rose i iridescent bojama za kosu kojima smo osvježavali lice za vrijeme ljetnih, visokih temperatura.

Kao što su se temperature snizile, također se smanjuje i intenzitet potražnje za nježnim bojama jer je na scenu upravo nastupila živahna Pumpkin Spice nijansa kojoj se neizmjerno veselimo!

Vatrenija crvenkasta boja, prelazi lagano u narančastu, stoga nekada ne možete odrediti kojoj nijansi više naginje, no ono što oduševljava jest poigravanje sa svjetlijim pramenovima koji, prošarani kroz cijelu kosu, reflektiraju svjetlost dajući kosi dubinu Pumpkin Spice nijansi.

Boja bundeve pomiješane s cimetom, đumbirom i muškatnim oraščićem, daje jedan pravi jesensko-zimski ugođaj koji vaše lice čini toplijim, no veoma karakternim i rekli bismo-edgy , osobito ako se doda više crvenkaste nijanse. Dosadno? Nipošto!

Ova će boja unijeti živost vašem cjelokupnom izgledu i, sigurni smo, vašem životu, jer ako se plavuše bolje zabavljaju, onda i crvenokose imaju pravo na svojih pet minuta!

Jednom nanesena boja zahtijeva češće obnavljanje jer ima tendenciju bržeg izbljeđivanja. Nekoliko savjeta kako će vam boja potrajati što duže jest da ne perete kosu 48 sati nakon bojenja, koristite šampon bez sulfata i izbjegavajte bazene i kupanje, što vjerujemo, neće biti problem ako ste ovu boju zamislili za početak hladnijih dana!

Ovako atraktivna, gotovo hollywoodska boja kose, divno će pristajati svijetloj puti, ženama plavih li zelenih očiju, jer će takva boja napraviti divan kontrast, a vaše će oči doći do izražaja. Što se mode tiče, svakako obratite pozornost na boju odjeće koju nosite jer će vam neke boje sada, s crvenkasto-narančastom kosom-bolje pristajati.

To su primjerice zelena, bijela, light ljubičasta i intenzivnija plava, pa čak i određene nijanse crvene. S makeup-om se možete poigrati, pa tako za hladnije dane odaberite tamnoljubičasti ruž koji će na vama izgledati veoma profinjeno!

Evo naših ideja za ulazak u jesenski “mood” sa stilom!