Modni dodaci

Puls hobby store – savršeno mjesto za sve kreativce!

Viktoria Mikulić 21. listopada 2018.

Zagonetna djevojčica Anekke poziva nas da zavirimo u njezin svijet mašte…

Puls hobby store specijalizirana je trgovina hobby asortimanom, drugim riječima mjesto za sve kreativne duše željne drugačije ponude. U njihovom asortimanu možete pronaći proizvode poznatih marki u svijetu hobija kao što su Pentart, Amsterdam, Sizzix, XCut, Nellie’sChoice, Scrapberry, Royal Brush, Meyco, Santoro, Anekke, Sagen, Home Fashion, Sniff, Renkalik, ITD Collection i mnoge druge, od kojih posebno izdvajamo predivnu kolekciju Anekke.

Puls hobby store

Anekke je glavni lik ove predivne kreativne priče koja nas potiče da oživimo sve one trenutke o kojima smo do sada samo sanjali. Njezina vizija je pobuditi naša sjećanja, stvoriti romantične i nostalgične trenutke prepune nježnosti koje ćemo još dugo pamtiti, kao i zadržati one neprocjenjive trenutke koji su stvorili najljepše uspomene.

Mi smo upravo u ovom zanimljivom storeu pronašli asortiman proizvoda s motivima ove bajkovite djevojčice koja nas je očarala na prvi pogled, a koja uključuje torbe, novčanike, etuie, šalice, olovke i druge dekorativne proizvode. Ako i vi baš poput nas volite maštati, svakako škicnite u jedinstvenu ponudu i potražite svog favorita.

Puls hobby store

Ovu neodoljivu kolekciju kao i mnoge druge hobby proizvode možete pronaći na službenoj web stranici Puls hobby storea kao i na njihovom prodajnom mjestu u King Crossu na Jankomiru.

Puls hobby store

Također, za sve aktualnosti posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#novcana IGRA DARIVANJA 

U suradnji s Puls – hobby store, jednu sretnicu nagradit ćemo prekrasnim Anekke novčanikom koji dolazi s dva lica. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica novčanika iz Anekke kolekcije je Jelena Bužleta Krstačić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.