FOTO by Sezane

Moda

Pulover sa srcem – bestseller francuskog brenda dostupan u novim bojama!

Viktoria Mikulić 04. siječnja 2024.

Već smo nekolicinu puta pisali o francuskom brendu Sezane. Njihove sofisticirane kolekcije malo koga ostavljaju ravnodušnim. Svaka je posebna na svoj način, odišu profinjenošću i rezervirane su za prave dame. Štogod naručili iz njihovog asortimana, vaš stil odijevanja mnogi će smatrati čistom elegancijom. Od haljina, suknji, hlača, torbi i cipele, svake sezone nekoliko nam noviteta […]

Već smo nekolicinu puta pisali o francuskom brendu Sezane. Njihove sofisticirane kolekcije malo koga ostavljaju ravnodušnim. Svaka je posebna na svoj način, odišu profinjenošću i rezervirane su za prave dame.

Štogod naručili iz njihovog asortimana, vaš stil odijevanja mnogi će smatrati čistom elegancijom. Od haljina, suknji, hlača, torbi i cipele, svake sezone nekoliko nam noviteta privuče pažnju, a ovog puta izvukli smo jedan bestseller iz prošlih linija koji je upravo dobio novo ruho.

Kremasti pulover sa srcem bio je jedan od najprodavanijih primjeraka s potpisom brenda Sezane, a isti sada dolaze u još nekoliko ljupkih boja. Vrlo jednostavan, s motivom srca i natpisom “La Chamade” ( Francuski izraz battre la chamade označava divlje lupanje srca zbog straha, ushićenja ili neke druge jake emocije), ovaj je pulover zaludio fashionistice.

Idealan je za nošenje uz dnevne i večernje outfite, uz casual i malo svečaniji look. Ovaj pulover napravljen je od od mekanog organskog pamuka i dolazi s okruglim ovratnikom.

Ako ga i vi škicate već neko vrijeme, dobra je vijest da je osim u bež tonu s prepoznatljivim crvenim srcem, dostupan i u tamno plavoj-sivoj nijansi, te u dvije varijante roskaste i burgundi boje.

Obožavamo!

Ovaj božanstveni pulover možete pronaći na LINKU po cijeni od 90€!