FOTO by Pull&Bear

Moda

Pull&Bear torbice dolaze po odličnim cijenama od samo 69,90 kuna

Krešimir Šustić 01. prosinca 2020.

Prilika da obogatimo svoje privatne kolekcije neodoljivim primjercima

Ulaskom u mjesec prosinac, sve nam se nekako čini ljepše jer energija koja vlada ovim dijelom godine je nemjerljiva s bilo čim drugim.

Naravno, u modnom svijetu to znači da omiljeni high street brendovi kreću s prvim valom popusta kako bi se opskrbili samo onim najboljim stvarčicama koje nam se nude po nižim cijenama.

Samim time, svoje garderobe možemo obogatiti ključnim sezonskim komadima te uštedjeti određenu količinu novaca za kupovinu božićnih poklona našim najdražima.

Osim kaputa, džempera, pletenih haljina, traperica i čizama, fashionistice će s posebnim guštom birati nezaobilazne modne dodatke, kojima će upotpuniti svaki svoj look.

Među njima se posebno ističu svestrane torbice, bez kojih rijetko koja zaljubljenica u modu i dobar stil izlazi iz kuće, neovisno o tome ide li u grad na kavu ili na romantičnu večeru s boljom polovicom.

Tražeći odlične i povoljne modele, očarali smo se ponudom Pull&Bear robne marke u kojoj smo pronašli zanimljive primjerke u šarenim bojama, idealne za večernja i dnevna izdanja.

Dolaze u kombinaciji sa zakovicama, lancima i remenima za nošenje, napravljene od kožnih materijala u popularnim životinjskim uzorcima i naboranom dizajnu.

Svoje privatne kolekcije tako možemo obogatiti ljepoticama za casual lookove uz traperice i teddy kaputić ili onim komadima koji su stvoreni za elegantnije i svečanije outfite.

U nastavku donosimo galeriju koja sadrži 13 zanosnih fotografija ovog obožavanog accessoriesa čija se cijene kreću od samo 69,90 kuna.