FOTO by Pull&Bear

Moda

Pull&Bear T-shirti prošarani su Mickey&Minnie grafitima!

Viktoria Šafranić 25. ožujka 2020.

Po cijeni od 119,90 kuna, odličan su izbor za ljetne dane...

Snijeg je prekrio ulice grada, a nama ionako ne preostaje ništa drugo nego grijati se u svoja četiri zida i promatrati pahulje kroz prozor. Da, sve bi to bilo preslatko da smo zaplovili u prosinac, a ne gotovo u travanj. No što se mora nije teško, još malo se moramo strpjeti dok nam sunce ponovno ne ugrije obraze…

Čim temperature dosegnu 20 stupnjeva, najdraži odjevni predmet definitivno su na pamučne majice s kratkim rukavima. Prozračne, ugodne za nošenje i većinom povoljne, T-shirti pristaju uz bezbroj donjih dijelova.

Traperice, trenirke, suknje, uz štogod ga preferirali kombinirati, ovaj komad zauvijek ostaje u trendu. Osobito one u bijeloj boji, koje također viđamo ispod lepršavih cvjetnih haljina.

No moramo priznati da su nam od svega najdraži modeli s motivima Disney likova.

Na novim Pull&Bear majicama pojavljuju se najslađi mišić i mišica koji ih svojim prošaranim grafitima upotpunjuju. Kao i uvijek, printevi Mickey i Minnie Mousea razigrani su i veseli te tu istu energiju prenose i na osobu koja ih nosi.

Kraći i duži oversized modeli stvoreni su za svakodnevno nošenje uz casual obuću poput tenisica, espadrilla, natikača ili japanki.

Ilustracija Minnie Mouse obogaćena je cvjetnim motivima, dok šarmer Mickey dolazi u varijanti brojnih grafita i simpatičnih natpisa ‘Whatever’, ‘Always ready’, ‘Love’.

Za sada su dostupna 4 modela po cijeni od 119,90 kuna.