FOTO by PullandBear

Moda

Pull&Bear prugasti kombinezon – klasična elegancija za samo 139,90 kuna

Krešimir Šustić 22. travnja 2020.

Crni ili bijeli model?

Jednostavne modne kombinacije imaju svoje čari i ponekad znaju biti puno bolji odabir od onih u kojima pokušavamo eksperimentirati s modom. Svatko od nas u vlastitoj garderobi posjeduje barem jedan klasičan komad koji je uvijek tu kako bi u onim trenucima kada ne znamo što odjenuti, posegnuli baš za njim.

To su većinom odjevni predmeti u jednostavnim bojama kao što su crna ili bijela, koje možemo kombinirati uz bilo koju drugu stvar, a da pritom ne kršimo glavna modna pravila.

Već smo navikli da su neke krpice koje imamo u ormaru bezvremenske i lako se transformiraju iz casual stila u onaj svečaniji i elegantniji. Upravo kombinezon spada u tu kategoriju i u trenucima muke kada ne znamo što bi obukli, smješka se i poziva da uskočimo baš u njega.

Novog saveznika koji će biti uz vas i neće vas razočarati, pronašli smo na web shopu high street brenda Pull&Bear i odmah smo ga stavili na wish listu željenih stvarčica.

Jednostavan kroj nas je totalno očarao, a prugastom uzorku u kojem dolazi teško odoljevamo.

Dizajniran je u dva primjerka, crni s bijelim prugama i bijeli s crnim prugama, što ga čini elegantnim i klasičnim predmetom kojeg možemo doslovno nositi u svakoj prigodi. Jednako se dobro nosi uz omiljeni par tenisica, kao i uz sandale ili natikače za svadbe, krstitke ili večernje izlaske u grad.

Po odličnoj i povoljnoj cijeni od 139,90 kuna, nabavite ga na LINKU i unesite dašak crno-bijelog svijeta u svoj look.