Moda

Pull&Bear minice – odabrali smo 10 preslatkih do 149 kuna

Krešimir Šustić 19. veljače 2020.

Kožne, šarene, karirane, traper … Koja je vaš favorit? Omiljeni ženski odjevni predmet u mini izdanju i ove je sezone među top trendovima. U 21. stoljeću minica više nije krpica koju nose samo dame vitke linije. Zahvaljujući društvenim mrežama ovaj komad možemo vidjeti u bezbroj različitih kombinacija. U jednom trenu je dio dječačkog i ležernog […]

Kožne, šarene, karirane, traper … Koja je vaš favorit?

Omiljeni ženski odjevni predmet u mini izdanju i ove je sezone među top trendovima. U 21. stoljeću minica više nije krpica koju nose samo dame vitke linije. Zahvaljujući društvenim mrežama ovaj komad možemo vidjeti u bezbroj različitih kombinacija.

View this post on Instagram

Shine level: SO BRIGHT ⁣✨ #newin #pullandbear ⁣

A post shared by Pull&Bear (@pullandbear) on

U jednom trenu je dio dječačkog i ležernog looka koji u kombinaciji s tenisicama viđamo svakodnevno na gradskim ulicama. S druge strane savršena je za večernje izlaske koji u spoju sa štiklama, košuljama i bluzama daju dozu ženstvenosti i seksipila.

Predivne UGG sandale koje stavljaju nogu u prvi plan

Kao i sve u proljetnoj sezoni, dolaze u različitim tonovima i različitim materijalima. Kričave boje koje pršte energijom apsolutni su hit kada dolaze sunčani dani. Denim nas vraća u 90-e, a floral print i karirani uzorak dodaju buntovni šarm odabranoj modnoj kombinaciji. Kada obučete kožnu ljepoticu Rock and roll i divlji look su zagarantirani u samo par koraka.

U galeriji vam donosimo naših 10 favorita.