FOTO by Pull&Bear

Moda

Pull&Bear kratka jakna u tri zanosne boje za skori i stylish ispraćaj zime

Krešimir Šustić 22. siječnja 2021.

Posebno upečatljiv je model u atraktivnoj ljubičastoj boji

Budući da je kraj siječnja i lagano se približavamo drugom mjesecu u godini, dani postaju duži i topliji, što nam daje nadu da se zima približava svom kraju.

No, veljača je poznata po tome da je prevrtljiva, stoga ne možemo još uvijek sa sigurnošću pospremiti one najdeblje komade odjeće do iduće sezone.

Među spomenutim ubrajamo i jakne, dio garderobe koji je aktualan u svakom godišnjem dobu, ovisno o modelu i materijalu od kojih su napravljene.

Najhladniji dio u godini zahtijeva da posegnemo za onim debljim modelima kako bi nam izlazak iz kuće učinili što udobnijim i toplijim.

High street brendovi su u svoje kolekcije ubacili pregršt zanimljivih primjeraka od kojih nam se posebno svidio jedan s potpisom Pull&Beara.

Riječ je o prošivenoj ljepotici kratkog dizajna, koja dolazi u čak tri različite boje, klasičnoj crnoj, bijeloj i atraktivnoj ljubičastoj.

Njezina jednostavnost nam pruža mogućnost da je s lakoćom kombiniramo u sportskim i ležernim izdanjima uz traperice i trenirke, kao i u malo elegantnijim u spoju s haljinama , suknjama i visokim potpeticama.

Najbolje od svega je da se trenutno nalazi na popustu i može biti vaša po cijeni od samo 149,90 kuna klikom na LINK.