FOTO by Pull&Bear

Moda

Pull&Bear ima kolekciju nadahnutu omiljenom serijom “La Casa de Papel”!

Mia Vodopija 10. rujna 2021.

Ima li što bolje od spajanja najdražeg brenda i serije?

Najveća američka streaming platforma, Netflix, ima dobar nos za biznis i serije.

Njihove uspješnice ni ne možemo sve nabrojati, ali smo uvjereni da svatko ima svog favorita – bilo da je to Bridgerton, The Witcher, Sex Education, Lupin ili Stranger Things, sigurno imate onu seriju bez koje ne možete.

Glavna serija izbora za mnoge (pa i za nas) je Money Heist, odnosno La Casa de Papel.

229,90 KN

Za one koji još nisu imali priliku ili vremena pogledati ovo petosezonsko čudo, serija se radi o osam lopova koji uzimaju taoce i zatvaraju se u Kraljevsku kovnicu novca Španjolske, dok kriminalni organizator manipulira policijom kako bi proveo svoj plan.

229,90 KN

Osim što su nahvalili seriju, kritičari i publika su rekli da je cijela fora u tome da se pitate kako će lopovi pobjeći. Money Heist je četvrta najgledanija i najpopularnija Netflixova serija svih vremena.

119,90 KN

Upravo zato ne čudi da je španjolski brend Pull&Bear napravio kolekciju inspiriranu španjolskom hit serijom.

119,90 KN

Hudice i majice dugih rukava, kao i jedna kratkih, glavne su zvijezde ove dugo iščekivane kolekcije. Odjevni komadi, osim u bijeloj i crnoj, uglavnom su neutralnih zemljanih tonova sportskog stila.

139,90 KN

Money Heist komade iz Pull&Bear-a možete nositi na traperice, tajice i causal hlače, a kombinirajte ih uz tenisice, crne gležnjače ili pak, za onaj grunge look, uz Dr. Martens čizme.

229,90 KN

Ovu španjolsku kolekciju iz snova možete kupiti u Pull&Bear prodavaonicama ili na web stranici.