FOTO by Pull&Bear

Moda

Pull&Bear cvjetni lančići s inicijalima za tebe i tvoju BFF!

Viktoria Mikulić 02. rujna 2021.

Iako je jesen pred vratima, uz ove ogrlice još uvijek ćemo osjećati dašak ljetnih dana...

Za sve vas koji se još niste spremni oprostiti od ljeta čak ni u prvim danima rujna, pronašli smo preslatke ogrlice s inicijalima, upotpunjene sušenim cvijećem.

Ako ti je ovo ljeto bilo nezaboravno i uvijek ćeš ga pamtiti, neka ti ovaj Pull&Bear lančić bude podsjetnik na te bezbrižne trenutke.

Uvjereni smo da si barem nakratko provela ljeto u društvu najbolje prijateljice i bez obzira bio to dan, tjedan ili čitav mjesec, sigurni smo da ste se odlično zabavile.

Jutarnje kavice na rivi, slušanje muzike i skakanje po krevetu, ispijanje koktela na pješčanoj plaži uz prigodno tračanje prilikom zalaska sunca, zajedničko spremanje i posuđivanje odjeće za lude izlaske, šminkanje i friziranje jedna druge, okidanje selfieja gdje god se uputile – sigurni smo da ste barem jednu od ovih aktivnosti i ostvarile.

Neka ovi lančići ispričaju vašu priču koje ćete se godinama kasnije sjećati uz gromoglasan smijeh. Ljetu se možda bliži kraj, no vi još uvijek stignete iznenaditi svoju BFF i uljepšati joj prve jesenske dane ovim stylish modnim dodatkom.

Ovisno o početnom slovu vašeg imena, svatko će dobiti drugačiju boju i cvijeće, no koji god odabrali, svaki je poseban na svoj način. Budući da cijena ovih metaliziranih ogrlica sa sušenim cvijećem iznosi samo 39,90 kuna, naš savjet je svakoj nabaviti dvije, jednu s vašim, a drugu s njezinim inicijalom.

Ovaj šik accessories možete pronaći na LINKU.