FOTO by Housebrand

Moda

Puderasti House ruksak za 169,90 kuna dovoljan je razlog da ga dodate svojoj kolekciji modnih dodataka!

Antonija Andabak 06. veljače 2021.

Jednom riječju: preslatko!

Puderaste boje odavno su postale ultimativni koloristički hit kojeg će voljeti i one za koje biste dali ruku u vatru da nježne boje nisu za njih. Pomalo ziheraški ton, uz crnu, beige i sivu, predstavlja boju koju mogu nositi sve dobne skupine!

Modno osviješteni znalci, puderaste tonove uvrstit će u svoju garderobu, bilo da je riječ o kaputu, blejzeru , elegantnim hlačama visokog struka ili modnim dodacima poput torbice, nakita ili ruksaka kojeg ćete ponosno birati za važniji izlazak!

Kada već spominjemo modne dodatke u obliku ruksaka, spomenut ćemo da smo jedan „zapikirali“ i potpuno se oduševili viđenim na web stranici modnog brenda House!

Ruksak s ukrasnim lančićem – 169,00 HRK

Brend je očito polako ali sigurno odlučio utabati put prema modnim zvijezdama, a na tom ga putu podržavaju mnoge fashionistice, oduševljene House odjevnim komadima i accessoriese-om iz više razloga! Jedan od njih je estetska privlačnost komada, njihova jednostavnost nošenja te praćenje aktualnih trendova koje interpretiraju na svoj, opušten način. 

Ruksak s ukrasnim lančićem – 169,00 HRK


Ovoga puta, novitete iz skupine odjevnih predmeta pričekat će svoj red, a danas je svoje mjesto zauzeo puderasto ružičasti ruksak s ukrasnim lančićem u zlatnoj boji.

Ruksak s ukrasnim lančićem – 169,00 HRK

Glatke površine izvana, ali i iznutra, ovaj ruksak svojim izgledom može parirati svečanijim torbicama.  Blaga ružičasta nijansa, divno će pristajati i elegantnijem outfitu, ali i onom casual, za svaki dan. 

Ruksak s ukrasnim lančićem – 169,00 HRK

Prostran, sofisticiranog dizajna, njegova prednost je i cijena od 169,00 kuna što ga čini savršenim modnim izborom!

Ruksak s ukrasnim lančićem – 169,00 HRK

Trenutno na žalost nije dostupan za kupovinu, no isti dolazi uskoro na police House trgovina, a do tada ga možete označiti u wish listi i pratiti objavu kada će biti dostupan za kupovinu na njihovoj službenoj web stranici!