FOTO by Felce Azzurra

Ljepota

Puderasta struktura novih Felce Azzurra dezodoransa učinit će ljeto još bezbrižnijim

admin 27. srpnja 2020.

Parfemska prepoznatljivost u 4 neodoljiva mirisa

Već smo duboko zakoračili u ljetne dane i na pameti su nam jedino odmor, more i uživanje. Bez obzira na situaciju koja nas prati čitavu godinu, svatko će u ovom periodu pronaći aktivnost u kojoj uživa i koja će mu napuniti baterije do kraja godine.

Budući da se situacija oko prelaska granica mijenja iz dana u dan ovo je idealna godina kada svoj godišnji odmor možemo iskoristiti unutar Lijepe Naše, a sva sreća pa možemo birati kojom se aktivnosti želimo baviti i koji dio Hrvatske želimo posjetiti.

Planinarenje u Gorskom Kotaru, vožnja biciklom kroz zagorske brege, šetnja slavonskom ravnicom ili sunčanje na Jadranskoj obali samo su neke od aktivnosti koje se nude, a na vama je da odaberete svoju najdražu i uživate u njoj.

Koju god aktivnost odabrali bitno je ostati svjež s ciljem hidratizacije i zaštite vaše kože.

Brend Felce Azzurra razvio je novi koncept linije dezodoransa u četiri neodoljiva mirisa a kompletna priča fokusirana je na PUDER. Puder, poznat po svojim upijajućim svojstvima, je možda najpopularniji i najuvaženiji prirodni sastojak u dezodoransima.

Felce Azzurra, brand čija baza je Puder više od 100 godina , započeo je s novom linijom naziva IdraTalc. Ovo je inovativan kompleks koji kombinira upijajuću snagu Pudera i dragocjenih hidratantnih sredstava, kao što su Ceramidi, kako bi stvorili novu liniju dezodoransa, čiji je cilj hidratizirati i zaštititi kožu, ostavljajući je glatkom, bez mrlja ili prstenova na odjeći.

Nova puderasta struktura bez alkohola ne ostavlja mrlje na odjeći, a vas štiti od znoja do 48 sati.

Upoznajte novu liniju Felce Azzurra dezodoransa i odaberite onu koja najviše odgovara vašim osjetilima.

Felce Azzurra Skin Care

Ako spadate u one s nešto osjetljivijom kožom onda ste već na početku pronašli svog favorita jer Felce Azzurra Skin Care – njegujući pružit će dodatnu njegujuću zaštitu. Lagani dodiri bijelog čaja kombiniraju se s jantarom za ugodnu osjetljivost u kojoj ćete uživati

Felce Azzurra Skin Care

Felce Azzurra Comfort

Sve koji vole nježni miris cvijeća mogao bi zaintrigirati Felce Azzurra Comfort – cvjetni koji će, osim zaštite, otpuštati blage mirisne note koje će vas omamiti. Bogat cvjetni buket s voćnim naznakama i kremasta nota za ugodan zagrljaj sve je što trebamo ovog ljeta

Felce Azzura Comfort

Felce Azzurra Fresh

Ako želite da vas svježina prati na svakom koraku onda je Felce Azzurra Fresh savršen izbor za vas. Delikatno bijelo cvijeće, uz miris krastavaca, bambusa i Aloe Vera stvorit će osvježavajuću notu oko vas gdje god krenuli.

Felce Azzurra Fresh

Felce Azzurra Classic

Nezaobilazna Felce Azzurra linija pruža klasičnu zaštitu sprječavajući crvenilo, ublažavajući iritaciju te štiteći kožu od dehidracije.

Felce Azzurra Classico

Felce Azzurra brend je koji unutar svog asortimana sadrži kupke i omekšivače kojima je parfemska prepoznatljivost zajednički nazivnik, a sada je ista mirisna filozofija prenesena i na nove dezodoranse koji će vas osvojiti.

Felce Azzurra proizvodi već godinama grade lojalnost sa svojim potrošačima, a jedan od veterana brenda – Original kupka – ove godine slavi 50. rođendan što samo dokazuje tradiciju i kvalitetu.

#nekazamirisitvojzivot

Prepustite se vi nježnim mirisima i sigurnoj zaštiti uz Felce Azzurra dezodoranse uz koje će ovo ljeto biti bezbrižnije no ikad.

Svoj omiljeni Felce Azzurra dezodorans potraži u Interspar i dm trgovinama, a uskoro i u Plodinama.

Pssssst – u dm-u uskoro kreće akcija na sve Felce Azzurra dezodoranse!

#mirisna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Felce Azzurra uskoro vas darujemo s neodoljivim mirisnim dezodoransima. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.