FOTO by Netflix

Film

Psihološki trileri – ovo je popis 15 najboljih koje možete pronaći na Netflixu

admin 15. travnja 2022.

Produženi vikend i večer rezervirani su za filmsku poslasticu

Budući da je danas dobar horor teško pronaći, objeručke prihvaćamo svaki žanr koji će nas nešto manje od dva sata držati u neizvjesnosti i napetosti. Psihološki trileri najbliže su toj kategoriji, a Netflix ima bogatstvo izbora u tom žanru.

U nastavku vam donosimo popis najboljih Netflix psiholoških trilera i nudimo rješenje za savršenu filmsku večer.

Cam

Alice, ambiciozna web cam djevojka, budi se jedno jutro i otkriva da je zamijenjena u svojoj web emisiji, sa identičnom replikom nje…

Hold the Dark

Nakon smrti troje djece za koju se sumnja da su ih ubili vukovi, pisca Russella Corea angažiraju roditelji nestalog šestogodišnjeg dječaka kako bi pronašli svog sina u divljini Aljaske…

Bird Box

Radnja je smještena u post-apokaliptičnom svijetu u kojem upoznajemo Malorie Hayes i dvoje djece koje nastoje prijeći rijeku u čamcu, sve s povezom preko očiju.

My Teacher, My Obsession

Srednjoškolka Riley pokušava steći nove prijatelje nakon što su ju roditelji prebacili u novu školu u kojoj je njezin otac profesor engleskog jezika.

The Paramedic

Angel radi u službi hitne pomoći. Nakon tragične nesreće njegov osobni život počinje se pogoršavati, te postaje sve više sumnjičav prema partnerici Vane.

The Platform

Okomiti zatvor s jednom ćelijom po razini. Dvoje ljudi po ćeliji. Jedna jedina platforma za hranu i dvije minute dnevno za hranjenje.

The Occupant

Glavni lik Javier, nekad marketinški stručnjak, koji u doba digitalizacije svega i svačega gubi poslove, sve teže prodaje svoje staromodne ideje.

In the Tall Grass

Priča o blizancima Becky i Cal koji čuju vapaj izgubljenog dječaka u polju. Ulaze u polje sa namjerom da ga spase, ali ubrzo bivaju zarobljeni od zlokobne sile koja ih dezorijentira i razdvoji.

Gerald’s Game

Nakon mnogo godina braka muž i žena odluče da je vrijeme da ožive svoj monotoni brak.

Secret Obsession

Nakon što se vrati životu kojeg se ne sjeća, oporavljajući se od traume, Jennifer ostaje u opasnosti.

Mirage

Nico je 12-godišnji dječak zaljubljen u video snimanje i muziku, a odgaja ga samohrana majka Marija. Jedne noći izbije oluja koja traje 72 sata.

Buster’s Mal Heart

Film prati čovjeka iz planine koji je u bijegu od vlasti i koji preživljava zimu provalom u prazne kuće za odmor.

The Perfection

Kada glazbenica Charlotte pronađe Elizabeth, novu zvijezdu njezine bivše škole, susret šalje oba glazbenika na zlokobnu stazu sa šokantnim posljedicama.

Calibre

Dva dugogodišnja prijatelja kreću u izolirano Škotsko selo kako bi otišli u lov. Ništa ih nije moglo pripremiti za ono što ih čeka.

Fractured

Nakon što njegova supruga i ozlijeđena kćerka nestanu iz Hitne pomoći, muškarac krene u paničnu potragu i postaje uvjeren da bolnica nešto skriva.