FOTO by Next

Dekor

Prvu obiteljsku zabavu na otvorenom pripremite uz set posuđa s motivima limuna!

Daria Lovrić 12. svibnja 2023.

Neodoljivo citrusno voće koje unosi dašak primorskih egzotičnih krajeva u naš dekor!

Biti domaćin vrtnog partyja ili neke druge vrste druženja donosi uzbuđenje, ali i blagu nervozu. Svatko od nas želi organizirati što bolju zabavu i ponuditi svojim gostima ukusnu hranu, zanimljiva pića i doživljaj koji neće zaboraviti.

Keramička zdjela s motivima limuna
Keramička zdjela s motivima limuna – € 24

Želimo da sve bude savršeno, od predjela, glavnog jela i deserta, ali i samog uređenja stola koji je glavni centar svih vrsta druženja.

Zdjelice u obliku limuna – € 24

To nije nimalo lak zadatak i vrlo često zahtijeva barem dvodnevnu pripremu, međutim nasmijana lica naših gostiju, odlična atmosfera i osjećaj osobnog zadovoljstva nakon proslave podsjećaju nas da se sav trud ispratio.

Unesite boje u vašu party sezonu!

Kako bi vaš blagovaonski stol izgledao savršeno, poigrajte se svijećama, zanimljivim stolnjacima, vazama s proljetnim cvijećem i zanimljivim posuđem.

Zdjelice u obliku limuna – € 24

Unutar Next asortimana pronašli smo predivno posuđe koje krase neodoljivi motivi limuna. Ovo citrusno voće intenzivne žute boje donosi dašak primorskih egzotičnih krajeva na vašu zabavu.

U velikoj keramičkoj zdjeli možete smiksati biskvit za vaš kolač, ali vam može poslužiti i kao zdjela za voće, dok u prozirne posude s limunima možete poslužiti salatu.

Osim kao posudice za doziranje, keramičke posude u obliku limuna mogu poslužiti kao zdjelice za zdrave grickalice poput badema, oraha i indijskih oraščića, a one manjih dimenzija za raznorazne umake.

Set od 3 posude s motivima limuna
Set od 3 posude s motivima limuna – € 24

Posude s poklopcima iskoristite za posluživanje voća ili kockica čokolade, keksića i drugih slatkiša jer ih vrlo lako možete poklopiti i tako spriječiti dosadne insekte koji su neizbježan gost na zabavama na otvorenom.

Svaki proizvod kupuje se samostalno, a sve ih možete škicnuti putem Next web trgovine!