FOTO by Sinsay

Dekor

Prvu kavu na uskršnje jutro pijemo iz Sinsay točkaste šalice s motivom zečića!

Viktoria Mikulić 20. veljače 2023.

Može li slađe? Ovu ljupku šalicu krasi crno bijeli dizajn i točkasti print!

I dok se dječica na uskršnje jutro zabavljaju lovom na uskršnja jaja, roditelji i sve ostale odrasle osobe to vrijeme vole kratiti ispijanjem kavice u dnevnom boravku ili na terasi. Bez obzira jeste li ljubitelj espressa, caffe latte, macchiata ili cappuccina, uz ove šalice nalik pisanicama svaka će kava biti još slađa.

sinsay šalica

Sinsay točkasta šalica ljubav je na prvi pogled

Sinsay nas uvijek iznenađuje svojim preslatkim home dekorom koji dolazi po pristupačnim cijenama, stoga ne čudi što se svako malo zaputimo na njihov web shop ne bismo li pronašli nešto originalno. Sinsay je dokaz da ne moraju samo skupocjene stvarčice izgledati božanstveno.

Unutar njihove easter kolekcije pronašli smo nekolicini šarmantnih dekoracija koje ćemo vam predstaviti u narednim tjednima. Pravo prvenstva dobila je točkasta šalica koja dolazi u crno bijelom ruhu, a koju krasi i poklopac s motivom zečića.

Tu je i nezaobilazan točkasti uzorak koji krade pozornost i zbog kojeg će ova šalica zasigurno biti rasprodana u trenu. Mi se vidimo kako upravo iz nje ispijamo prvu jutarnju kavu na Uskrs, ali i sva ostala jutra u proljetnim danima. Uz šalicu, novitet je i posuda za pohranu u jednakom izdanju u koju možete poslužiti suhe kolačiće.

Za sve koji obožavaju točkasti print, povoljne cijene i motive zečića, cijena ove šalice iznosi 6,99 EUR, dok posudu za pohranu možete pronaći po cijeni od 7,99 EUR!