FOTO by Adidas

Moda

Prvi Superstar model u 2023. godini dolazi s animal uzorkom

admin 02. siječnja 2023.

Ljubitelji životinjskog uzorka doći će na svoje

Hrabro i odvažno adidas Superstar najavio je svoj prvi ovogodišnji model koji bi mogao razveseliti sve ljubitelje životinjskog printa.

Možemo reći da je adidas odlučio unijeti malo “divljeg zaokreta” i svoj prvi model u 2023. predstaviti u zmijskom izdanju.

Adidas Superstar tenisice zmijski uzorak

Za sve buntovne duše

Novi model i zmijski uzorak predstavljaju hrabar i buntovan duh legendarnih tenisica koje su prije pedeset godine krenule graditi svoj put prema slavi. 

Adidas Superstar tenisice zmijski uzorak

Dolaze u nekoliko nijansi smećkaste boje uz već standardno bijeli potplat i neizostavnu bijelu kapicu u obliku školjke na vrhu.

U svakom slučaju, bez obzira na animal print, model je zadržao svoju autentičnost i prepoznatljivost, a u novom ruhu izazvat će još više pozornosti.

Adidas Superstar tenisice zmijski uzorak

Dopustite ovom novom Superstar modelu da se istakne u vašem zimskom monotonom outfitu i unese malo “divljeg štiha” u vaše odjevne kombinacije.

Adidas Superstar tenisice zmijski uzorak

Predviđeni datum izlaska ovog modela je 15. siječanj, a dolaze po cijeni od oko 100 eura. Nadamo se da ste ih već pikirali i složili sve varijante u kojima će se odlično uklopiti u vaš outfit u početku ove godine.