FOTO by Stradivarius

Moda

Prvi primjerci kožnih jakni preplavili trgovine! Stradivarius ima favorita!

Viktoria Šafranić 15. veljače 2022.

Još nas otprilike mjesec dana dijeli od sezone kožnih jakni!

Ako nas nešto asocira na proljeće, to su onda traperice, tenisice, baloneri, T-shirti i kožne jakne. Onaj osjećaj kada čizme zamijenimo udobnim modelom tenisica, a bunde i kapute laganom kožnom jaknom ili prozračnim balonerom – znamo da je stiglo proljeće.

Taj osjećaj je neprocjenjiv, posebice jer ovo godišnje doba nekako najbrže prođe i ne uspijevamo u potpunosti uživati u svim njegovim blagodatima. Priroda se lagano budi, a s njome i mi postajemo vedriji, optimističniji… Ako to nije poticaj da već sada nabavimo barem jedan odjevni predmet za proljetne dane, onda ne znamo što jest!

Stradivarius je poznat po trendi odjevnim komadima i modnim detaljima po pristupačnim cijenama. Na tjednoj bazi serviraju nam novitete koji se vrlo brzo rasprodaju jer je riječ o jednom od najpopularnijih high street brendova ispred čijih trgovina pripadnice nježnijeg spola strpljivo stoje u redu.

Ovih dana ponovno bi se mogla stvoriti gužva jer su upravo izbacili novu kožnu jaknu. Iako je mnogima najljepša ona u crnoj ili smeđoj boji jer iste predstavljaju klasike koji se s lakoćom uklapaju uz sve druge tonove, nama je za oko zapela jedna efektnija boja – jarko zelena.

Ova motociklistička jakna napravljena je od umjetne kože, a njezina cijena iznosi 279,90 kuna. Svojom će se nijansom isticati kako u sunčanim, tako i u tmurnim danima.

Ako je i vama zapela za oko, naručiti je možete putem LINKA!