Film

Prvi pogled na Reese Witherspoon i Ashtona Kutchera u novoj romantičnoj komediji!

Viktoria Mikulić 16. prosinca 2022.

Dvoje najboljih prijatelja na daljinu jedno drugome promijene živote kada ona odluči ostvariti životni san, a on se dobrovoljno javi da pazi na njezinog sina tinejdžera.

„Your Place or Mine“ nadolazeća je američka romantična komedija koju je napisala i režirala Aline Brosh McKenna.

Više o filmu:

Biste li mogli zamijeniti živote sa svojim najboljim prijateljem koji živi na drugom kraju zemlje? Reese Witherspoon i Ashton Kutcher uskoro će otkriti u Tvoje mjesto ili moje, novoj romantičnoj komediji redateljice Aline Brosh McKenna.

Debbie (Witherspoon) i Peter (Kutcher), prijatelji su koji se poznaju više od desetljeća i stalno su u kontaktu iako žive na različitim obalama. Također su potpune suprotnosti: samohrana majka Debbie je računovotkinja čiji je život u Los Angelesu isplaniran do nanosekunde, dok je Peter direktor marketinga i ambiciozni pisac čiji se život u New Yorku mijenja jednako brzo kao i njegove djevojke.

Ali kada okolnosti zahtijevaju da jedno drugom preuzmu domove i odgovornosti na tjedan dana, shvate da su možda živjeli život kakav misle da bi trebali, umjesto onaj koji im je stvarno potreban.

Koliko god nam to bilo nevjerojatno, ovaj film govori upravo o tome da svatko od nas može prohodati milju u tuđim cipelama. I čineći to, jedni o drugima učimo stvari koje inače nikad ne bismo doznali.

reese i ashton

Nije lako izaći iz svoje zone komfora kako bi nekome drugome olakšali. To je na neki način čin herojstva, a ovo dvoje poznatih glumaca prikazali su to na najbolji mogući način.

Film izlazi 10. Veljače 2023. Godine na Netflixu, a mi ga jedva čekamo pogledati.