Film

Prvi pogled na Lady Gagu kao Harley Quinn u filmu Joker 2

admin 20. veljače 2023.

Pogledajte i prvi trailer... jedva čekamo!

Uoči Valentinova objavljen je prvi pogled na Lady Gagu kao Harley Quinn za jedan od najiščekivanijih nastavaka – Joker 2.

Joker: Folie à Deux najavljen je još u svibnju 2022., s viješću da se pjevačica Lady Gaga pridružila nastavku kao psihijatrica Arthura Flecka/Jokera (glumi ga oskarovac Joaquin Pheonix) u ulozi dr. Harleen Quinzel.

Iako je nepoznato hoće li nastavak Jokera uopće promijeniti porijeklo dr. Quinzela, čini se da će se film usredotočiti na alter-ego Harleyja Quinna s temom klaunova, koji se iz Harleyjeve perspektive opisuje kao “romantični mjuzikl“.

Film je dobio kratki teaser još u kolovozu, pokazujući siluete likova Gage i Joaquina Phoenixa, ali sada, osim sjena, znamo i kako će oni izgledati na velikom platnu.

Iako na slici Harley Quinn nije u potpunom izdanju, nadamo se da ćemo ju uskoro vidjeti našminkanu u pastelne boje, upravo onaj imidž koji poznajemo iz DC svijeta.

Budući da je do DC-jevog blockbustera ostalo više od godinu i pol dana, fanovi ne bi trebali ovu sliku shvatiti kao početak marketinške ili promotivne kampanje Jokera 2. Ovo je samo kratki teaser za obožavatelje, a prava lavina iznenađenja kreće kada će biti konkretnijih informacija” – izjavio je redatelj Todd Phillips.

Nadamo se da ćemo prvi pravi trailer vidjeti krajem godine, a planirani datum objavljivanja filma najavljen je za listopad 2024. godine.