FOTO by IMDb

Film

Prvi pogled na Joaquin Phoenixa u nastavku filma Joker 2

admin 12. prosinca 2022.

Prošle su 3 godine od neponovljive glumačke role Joaquina Phoenixa u Jokeru, a sada nam dolazi nastavak

Joaquin Phoenix vraća se kao glavni negativac u nastavku filma Joker iz 2019., a ovog puta pridružuje mu se i nova kolegica – Lady Gaga!

Nakon što je pokazala svoje glumačke vještine u filmovima “A Star Is Born” i “House Of Gucci” Gaga će preuzeti ikoničnu ulogu Harley Quinn – lika koji se obično prikazuje kao Jokerova ljubavnica.

Joker 2 nastavak
Foto: IMDb

Za vjerovati je da će se par sresti u zatvoru Arkham nakon što Quinn pomaže Jokeru u liječenju i ozdravljenju. Očekuje se da će se Zazie Beetz, Brendan Gleeson i Catherine Keener također pojaviti u nastavku specifičnog naslova “Joker: Folie À Deux”, što u prijevodu znači ‘Ludilo u dvoje’.

Joker 2 nastavak
Foto: IMDb

Pojedinosti o nastavku do sada su uglavnom tajnovite, ali Phillips je počastio obožavatelje prvim pogledom na Phoenixovog lika dok je na Instagramu označavao početak produkcije filma.

Podijelio je snimku glumca koji izgleda mršavo i pomalo iscrpljeno dok leži na stolcu, bez majice i s pjenom za brijanje na licu. Pridružuje mu se neidentificirani muškarac koji mu drži britvu na vratu, a Phillips je sliku naslovio: “Prvi dan. Naš dečko.”

Jedina stvar koja je već poznata je ta da bi nastavak trebao biti u formi mjuzikla. Ta je informacija naišla na mješovite reakcije obožavatelja koji u ovakvim filmovima vole intenzitet i nasilje i smatraju da je takav žanr teško upakirati u optimistične i živopisne mjuzikle.

Joker 2 nastavak
Foto: IMDb

Ostaje nam pričekati finalizaciju projekta te vjerujemo da ćemo već u prvim trailerima moći vidjeti da li je nastavak po našem ukusu.