FOTO by Hunter

Moda

Prvi ples na kiši odrađujemo u Hunter gumenim čizmicama!

Viktoria Mikulić 24. kolovoza 2022.

Modeli u koje uvijek možemo uskočiti kada nas iznenade niske temperature…

Ako se ni vi ne možete tako lako prilagoditi ovim vremenskim neprilikama, onda nastavite čitati dalje. Tek smo planirali kupiti nove tenisice, no sada nismo ni sigurni hoće li nam uopće trebati.

Još uvijek nismo spremni prigrliti jesen u potpunosti i pritom nositi kožne gležnjače i čizme do iznad koljena, stoga smo se odlučili za nešto suptilniju verziju koja je idealna za prijelazno vrijeme.

Hunter čizme

Riječ je o gumenim čizmicama Hunter koje su oličenje udobnosti i kvalitete, a također osvajaju i simpatičnim bojama. Od svih modela, jedan je ipak najprepoznatljiviji…

Hunter čizme

Savršene za vlažne vremenske uvjete, ženske Wellington čizme u srcu su marke Hunter Original od svog predstavljanja 1956. godine. Izrađene od prirodne gume, svaki par izrađen je od 28 ručno izrezanih dijelova i sastavljen tijekom tri dana na aluminijskoj podlozi po narudžbi Huntera, prije nego što je vulkaniziran za vrhunsku zaštitu.

Hunter čizme

Što nam može kiša u ovakvim Huntericama? To smo i mislili!

One dolaze u klasičnim bojama, kao i nešto upečatljivijima poput žute, crvene, zelene i boje breskve…

Hunter čizme

Uz visoke modele koji u neophodni za kišu, tu su i kraće verzije kultne Hunter Original Tall Boot za sve one koji se bolje osjećaju u čizmama ispod koljena.

Hunter čizme

Baš kao što je kultni brend Hunter pripremio novitete za pripadnice nježnijeg spola, nisu zaboravili ni na naše mališane…

Hunter kolekcija za nove avanture vaših mališana!

Za malene je stigao šarmantan model u duginim bojama koji će donijeti tračak svjetla gdje god malene nožice zakoračile. Riječ je o ručno izrađenim čizmicama od prirodne gume.

Savršene za prskanje po lokvama, ove potpuno vodootporne čizme imaju ravan potplat sa zaobljenim vrhom tako da mala stopala imaju prostora za kretanje, dok podstava i uložak od 100% recikliranog poliestera osiguravaju potpunu udobnost na duljim avanturama. Kako bi se smanjio rizik od klizanja, svaki par ima završni potplat.

Jednako su nas osvojile i svjetlucavo plave čizme koje su rezervirane za sve dječje avanture ove jeseni.

Više informacija o novitetima potražite na Hunter web trgovini!