FOTO by SWNS

Zabava

Prvi na svijetu Chicken Nugget lansiran u svemir?

admin 14. listopada 2020.

Ako tražite vijest koja će vam dati apsolutno nikakvu informaciju i gubitak vremena, slobodno kliknite i pogledajte VIDEO!

U moru vijesti koje nas svakodnevno bombardiraju mudro je birati sadržaj i fokusirati se na one od kojih možemo dobiti kompletnu, jasnu, argumentiranu i pravodobnu informaciju.

Od aktualnih vijesti najviše pozornosti dobivaju američki predsjednički izbori, Korona virus, današnja utakmica između Francuske i Hrvatske i rat između Armenije i Azerbajdžana, ali vrijeme je da se zaustavimo i pažnju posvetimo događaju koji je uzburkao novinarski sadržaj.

Ovih dana svjedoci smo presedana koji se dogodio u svijetu astronomije, a riječ je o prvom Chicken Nugget koji je lansiran u svemir. Od danas, nakon Neil Armstronga, Buzza Aldrina i Tima Peakea u povijest se upisuje i komad piletine u obliku omiljenog komada brze hrane – Chicken Nuggeta.

Kompletnu kampanju priredio je lanac supermarketa Iceland, a video prikazuje kako lansirani komad mesa luta bespućima svemira. Chicken Nugget pričvršćen je za malu platformu na kojoj se nalazi i kamera, a sve se odvija na visini od oko 30 000 metara izvan zemljine orbite, tj 250 000 Nuggeta daleko.

Chicken Nugget putovao je od sjedišta Icelanda u Deesideu pa sve do Sjevernog Walesa, a sve u cilju proslave 50 rođendana lanca supermaketa.

Nadamo se da vas je ova vijest ispunila, informirala i napunila vas činjenicama iz opće kulture, a ako nije, nemojte reći da vas na početku nismo upozorili.