Moda

Prvi dan jeseni i pončo – 5 Reserved modela idealnih za svaku građu!

Viktoria Mikulić 22. rujna 2022.

Jesenski noviteti preplavili su izloge i police omiljenih high street brendova…

Jesen je škakljivo godišnje doba za odijevanje. Ujutro i navečer je hladno, no tijekom dana temperature rastu. Što onda odjenuti kada smo cijeli dan vani, a još uvijek nismo spremni prigrliti kapute. Odgovor je pončo koji nas neće opterećivati, a istodobno će nas ugrijati u predjelu ramena.

Njegova snaga je jednostavnost: riječ je o kvadratu tkanine s rupom u sredini kroz koju prolazi glava. Danas ga je moguće pronaći u brojnim varijantama, kratak ili duži, u stilu pelerine, trokutast ili pravokutan, profinjen ili casual, krzneni, s raznim motivima poput resicama, pompona, kariranog uzorka i slično.

No najveća prednost ponča leži u tome što je riječ o odjevnom komadu jedne veličine, koji savršeno pristaje uz žensku siluetu, tj. idealan je za svaku građu.

U potrazi za ovim popularnim jesenskim komadom, zavirili smo u Reserved koji je lansirao 5 modela u divnim tonovima. Od klasičnih bež i sivog ponča u stilu dolčevite, do prošaranih modela koji dolaze u omiljenim jesenskim bojama, svatko će pronaći svog favorita.

Ispod njih možete odjenuti štogod poželite, od cozy vestica i pulovera do pletenih haljina i svilenih bluza.

U nastavku čekirajte galeriju zajedno s cijenama: