Kids

Prve vožnje se pamte! Izdvojili smo stvarčice uz koje dječjoj radosti nema kraja!

Viktoria Šafranić 05. veljače 2021.

Kinderfeets proizvodi san su svakog roditelja i mališana, a postat će i vaš…

Prva riječ, prvi koraci, prva vožnja biciklom, sve su to trenuci koji roditeljima oduzimaju dah. Dolaskom djeteta u naš život sve se mijenja. Postati roditelj je najhrabrija odluka koju jedna osoba može donijeti, no istovremeno je i najljepša životna uloga.

Ta potreba da ih zaštitimo i sve im pružimo, ponekad nas plaši jer se bojimo hoće li na kraju baš sve ispasti kako treba. No svaka majka spremna je preuzeti taj rizik jer na kraju dana, ono što najviše liječi naša srca dječji je osmijeh.

Kako postati uzor svome djetetu, mnogi se pitaju, a odgovor je vrlo jednostavan. Tajna uspjeha leži u tome da svaki dragocjen trenutak provedete s vašim mališanima, jer oni će to znati cijeniti. U životu sve možemo vratiti, ali vrijeme nikada, stoga budite uz njih što češće, a posebice u onoj najranijoj dobi kada tek upijaju sve naše riječi i djela…

Također, dopustite im što više igre i ne zaboravite se ponekad i sami uključiti. Vidjet ćete kako će sve brige u trenu nestati, kada se nakratko vratimo u djetinjstvo.

Mi smo pronašli nekoliko najšarmantnijih proizvoda za djecu s potpisom brenda Kinderfeets®, u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Riječ je o kreatorima dječjih drvenih igračaka i dodataka koji su prihvatljivi za okoliš.

Posebno su nas se dojmili bicikli za ravnotežu koji dolaze u nekoliko preslatkih izdanja, od klasičnih do retro modela.

Djeca se teško odvajaju od svojih prvih bicikli, stoga im omogućite da taj osjećaj povezanosti traje što duže. Kinderfeets® Tiny Tot Plus 2u1 je prvo tricikl, a čim je dijete spremno za novi izazov, on se brzo i jednostavno pretvara u dječji bicikl bez pedala na dva kotača.

Uporabom bicikla bez pedala Kinderfeets® Vaš će mališan razvijati različite vještine: vježbanje koordinacije i ravnoteže, sposobnost samostalnog upravljanja. Uporaba bicikla bez pedala Kinderfeets® i učenje različitih motoričkih sposobnosti također će znatno olakšati prelazak na bicikl s pedalama.

Novi bicikl bez pedala dolazi u tri prekrasne pastelne boje; Rose, Slate Blue, White te u Bamboo verziji, uz koje će izvrsno pristajati pletena košarica i drvena kutija za mališanove igračke, bočicu, užinu i sve ostale neophodne dodatke na putu.

Uz najpopularnije dječje drvene bicikle bez pedala, nismo mogli ne primijetiti i ostale drvene igračke i dodatke ovoga brenda, kao što su drvena kolica za igračke, drveni spremnik na kotačima s vrpcom, pletena košarica i kutija, izrađeni od održivog drva breze i bambusa. Pneumatici popularnih bicikla bez pedala Kinderfeets® su izrađeni od biorazgradive gume.

Dječja mašta nema granica pa je vrlo bitno pažljivo odabrati igračke koje su istovremeno sigurne, promišljeno dizajnirane i dovoljno univerzalne kako bi dječja igra mogla biti otvorena i zanimljiva.

Najljepši poklon za svaku princezu dolazi u obliku drvenih kolica, u kojima može voziti lutke, bebe i plišane igračke. Djevojčice vole oponašati svoje mame i vrlo je važno priuštiti im to nezaboravno iskustvo, da budu baš poput nas.

Tu je i drveni spremnik Kinderfeets® prikladan za uporabu na otvorenom ili u zatvorenim prostorima te omogućuje ugodno, zabavno i aktivno provođenje vremena doma ili na otvorenom. Mališani mogu u njemu  pomoću praktične vrpce voziti svoje omiljene igračke.

Koji god od ovih proizvoda odabrali, očekuju vas minute, sati, dani, mjeseci i godine dobrog raspoloženja. Jer ovo nisu samo cool proizvodi, već dječje potrepštine s pričom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za detaljnije informacije o brendu Kinderfeets® posjetite njihovu službenu stranicu malizakladi.hr. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.