FOTO by H&M

Dekor

Prve kave u maglovitim jutrima ispijamo iz šarmantnih H&M šalica s motivima jeseni!

Daria Lovrić 03. listopada 2023.

Nova H&M jesenska kolekcija home dekora otapa srca...

Sve je hladnije, posebno u jutarnjim satima koji su obavijeni maglom, što čini izlazak iz toplog kreveta izazovnim čak i za rijetke jutarnje ptice. Magla, mrak i niske temperature sigurno nisu faktori koji čine savršeno jutro, međutim postoji nešto što može uljepšati taj trenutak – omiljeni topli napitak.

H&M set šalica za kavu
Šalice za kavu – 14,99 €

Bez obzira jeste li ljubitelj kave ili ne, vjerujemo da dan počinjete šalicom nečega toplog, bilo da je to čaj, kakao ili mlijeko. Upravo zato smo se upustili u potragu za šarmantnim šalicama koje će nam izmamiti osmijeh čim otvorimo oči.

Šalica za kavu
Šalica za kavu 5,99 €

Preslatki set šalica u jesenskom tonu za ispijanje toplog napitka

Unutar nove jesenske H&M kolekcije pronašli smo presladak set za čaj ukrašen jesenskim motivima koji će razveseliti čak i najveće mrzovoljnike i izmamiti im osmijeh. Bez obzira na to je li vaš napitak eliksir kofeina ili nešto drugo, ovaj neodoljivi set čini da dan počne bolje.

Duboki tanjur – 9,99 €

Ovaj prekrasan set krasi jarka crvena boja, cvjetni motivi i detalji poput šipka i bobičastog voća. Osim seta šalica za kavu u H&M asortimanu nalaze se duboki i plitki tanjur u istom tonu, a šalicu možete kupiti i zasebno.

Tanjur – 7,99 €

Ova očaravajuća kolekcija svršeno prikazuje jesensku idilu i idealna je za unošenje raskošnih boja i daška prirode u interijer.

Plitki tanjur – 9,99 €

Želite li promijeniti svoju omiljenu šalicu za kavu ili kompletirati cijeli set posuđa za jelo i piće, cijelu kolekciju škicnite putem H&M web trgovine.