FOTO by IMDb

Film

Prve fotografije sa snimanja 3. sezone „Emily in Paris“ – glumačka postava u tres chic izdanju!

Daria Lovrić 23. rujna 2022.

Jedva čekamo nove epizode!

„Emily in Paris“, Netflixova hit serija, vraća se na male ekrane vrlo ubrzo, a mi s nestrpljenjem očekujemo nove zgode simpatične ekipe. Prva sezona serije dospjela je na popis deset najgledanijih streaming serija na Netflixu s 58 milijuna pregleda.

Emily in Paris 3. sezona 1
Emily in Paris 3. sezona

Sjajne vijesti! “Emily in Paris” uskoro se vraća

U siječnju 2022., Netflix je najavio povratak „Emily in Paris“ na svom Instagram profilu s opisom: “Say ‘bonjour’ to 3 & 4!“. Potvrđene su i treća i četvrta sezona, a s obzirom na to da je snimanje treće sezone serije započelo u lipnju nadamo se novim epizodama krajem godine ili u prvoj polovici 2023.

Emily in Paris 3. sezona 2
Emily in Paris 3. sezona

Povratak omiljenih likova

U trećoj sezoni zasigurno ćemo vidjeti povratak Lily Collins u ulozi Emily, dok će i Lucien Laviscount u ulozi Alfieja dobiti veću minutažu na malom ekranu. Osim njih, možemo pretpostaviti da će se svi glavni likovi vratiti u nadolazećoj sezoni uključujući Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie, Ashley Park kao Mindy Chen, Lucasa Bravo kao Gabriela, Samuela Arnold kao Julien, Brunu Gouery kao Luc, Camille Razat kao Camille,Williama Abadie kao Antoine Lambert.

Emily in Paris 3. sezona 3
Emily in Paris 3. sezona

Bonjour! Prve fotografije sa snimanja treće sezone „Emily in Paris“

U četvrtak, 22. rujna, uoči pojavljivanja glumačke postave u TUDUM-u, Netflix je otkrio niz fotografija kao uvertiru u 3. sezonu. Na fotografijama, Emily dijeli bliske trenutke s Alfiejem i Gabrielom, iznova rasplamsavajući ljubav trokut.

Također treba napomenuti da Emily u Parizu dijeli obrok s Mindy i Camille, što sugerira da je Emily ostavila po strani svoje osjećaje prema Gabrielu i zakopala ratne sjekire s Camille kako bi ponovno postale prijateljice.

Emily in Paris 3. sezona 4
Emily in Paris 3. sezona

Na temelju onoga što se dogodilo u šokantnom kraju druge sezone, u trećoj će Emily morati donijeti odluku koja će promijeniti njezin profesionalni i privatni život u Parizu. U tom procesu, ona će morati raspetljati ljubavni trokut u kojem se nalazi.

Emily in Paris 3. sezona 5
Emily in Paris 3. sezona