FOTO by Disney shop

Dekor

Prva ovogodišnja zvijezda za vrh bora dolazi u Mickey i Minnie Mouse ruhu!

Krešimir Šustić 18. rujna 2020.

Jedna od najbitnijih dekoracija na jelki mora biti upečatljiva i posebna

Iako vrijeme još uvijek nije zahladilo i nemamo osjećaj da nam uskoro dolazi najljepše doba godine, Božić, trgovine su u svoje asortimane uvrstile dekoracije kojima ćemo ukrasiti naše domove.

Mnogi smatraju kako je prerano krenuti čak i s razmišljanjem o lampicama, kuglicama za bor i ostalim ukrasima, no kako bismo uhvatili sve proizvode koje želimo, potrebno je da dobro se organizirati.

Svatko od nas božićnu jelku želi ukrasiti na unikatan i jedinstven način, birajući samo najljepše primjerke koje čuvamo cijele godine u kutijama spremljenima u podrumu ili na tavanu.

Posebnu značajku igra ukras koji stavljamo zadnji na vrh bora i uvijek se trudimo da bude dosad neviđen, poseban i drugačiji od ostalih.

Naravno, mališani su nezaobilazan dio ukrašavanja jelke i najčešće glavni sudionici u tom beskrajno lijepom procesu. Izuzetna čast stavljanja zvijezde na vrh najčešće pripadne dječici, koji jedva čekaju da ih podignemo kako bi uspjeli doseći vrh jelke i dodati taj finalan touch.

Disney je među prvim brendovima koji je u svoju ponudu uvrstio upečatljivi primjerak, te time potvrdio svoju originalnost i status na tržištu.

Zvijezda dolazi u bijeloj boji, a s bočnih strana se nalaze figurice popularnih crtanih junaka Mickeya i Minnie Mouse, koji odjeveni u božićna odijela dodiruju vrh zvijezde.

Osim što je krasi preslatki zaljubljeni par u blagdanskom ruhu, ističe se od svih ostalih time što svijetli pomoću baterija, što će pružiti dodatni ugođaj i gušt.

Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU i u svoj životni prostor unijeti definitivno najljepši vrh bora u čitavom kvartu.