Moda

Prva jutarnja kavica ispija se iz Mickey šalica kada cijeli dan ne izlazimo iz Mickey čizmica!

Antonija Andabak 30. studenoga 2020.

Idealan "homelook" za one kojima su kava i udobnost na prvom mjestu!

Dok mnogi nedjelju provode u prirodi, postoji tip osoba koji nisu u stanju složiti rečenicu bez gutljaja kave…ako ste jedni od onih koji ujutro uskaču u topli ogrtač i navlače tople papuče kako bi si napravili kavicu, imamo pravu stvar za vas!

Ljubitelji slatkih i praktičnih stvari, oduševit će kvalitetne keramičke šalice za prvo ispijanje kave s likom Mickey Mousea! Neodoljive su u tamno crvenoj i tamno plavoj podlozi s kontrastnim bojama u kojima se ističu sitne siluete Mickey Mousea!

Keramička šalica Mickey – 10,99 €

Interesantan je iscrtan lik Mickeyja koji drži rukama prekrivena usta, baš kao da želi poručiti: “Ne pričam dok ne popijem kavu!”, a ako se istim možete poistovjetiti, predlažemo da već sada lagano date hint svom dragom ili ukućanima za vaš idealni božićni poklon!

Keramička šalica Mickey – 10,99 €

Druga stvar koja se također može naći pod borom jesu Mickey Mouse kućne čizmice u tamno plavoj boji koja odgovara nijansi jednoj od šalica u kojoj ćete piti svoj omiljeni napitak!

Mickey Mouse kućne čizmice – 16,99 €

Matching motiv i nijansa upotpunit će vaš “homelook” koji se ovime momentalno penje na novi nivo! Postava čizmica izuzetno je topla stoga ove sezone zaboravite uskakanje u krevet s ledenim nogama koje mora grijati vaš dragi, što je mnogima poznati scenarij…

Mickey Mouse kućne čizmice – 16,99 €

Checkirajte snižene cijene na službenoj stranici Women’secret koji iznova oduševljava preslatkim Disney motivima, a koji bi se mogli nasmiješiti vama ispod bora!