FOTO by Instagram @busybeezneez / @luen.official

Moda

Prugice – ljetni trend koji svi obožavamo i uvijek mu se vraćamo

Daria Lovrić 18. svibnja 2022.

Pronašli smo najbolje prugaste komade iz aktualne ponude

Prugice su jedan od „vjesnika“ ljeta, stoga ni ne čudi da su odjevni komadi u mornarskom štih preplavili police omiljenih high street brendova.

Iako su trendovi prolazni i „stvar trenutka“ neki od njih se ponosno vraćaju svake godine u određenom periodu. Jedan od popularnih trendova koji iz godine u godinu ne jenjava su prepoznatljive prugice. Najčešće se radi o „mornarskim“ prugicama tamnoplave i bijele boje, međutim prugasti uzorak je must-have u kojoj se god boji pojavio.

U širokoj ponudi omiljenih brendova prugice se mogu naći na svim modnim komadima i accessoriesu te osvježavaju svaki ljetni stajling.

Također, pruge možete nositi u svim prilikama. Poželjne su i na plaži, ali i na poslu. Kako bi što bolje zablistali u šetnji gradom ili ljetnom večernjem izlasku birajte bijele mini ili midi haljine s linijama u tamnijoj boji – crnoj ili navi plavoj.

Po potrebi, ako se nalazite na poslu haljini možete dodati bijeli blejzer i popularne wedgesice te podići cijeli look ne jednu novu urbano-poslovnu razinu.

S druge strane, obučete li na prugastu haljinu japanke, prebacite preko ramena oversized torbu i cijeli outfit ukrasite sunčanim naočalama i slamnatim šeširom, spremni ste za šetnju rivom i odlazak na sladoled nakon kojeg ćete vrlo vjerojatno završiti na plaži.

Prugice stoje svim ženama, bile one visoke ili niske, mršave ili popunjene. U našoj galeriji izdvojili smo najljepše prugaste komade s cijenama iz aktualne ponude poznatih brendova: