FOTO by Instagram @the.opiumden / @mvb / @emmahill

Moda

Prugasti pulover je naša najbolja jesenska investicija

Mia Vodopija 17. rujna 2021.

Uz ovaj komad ćete uvijek izgledati chic…

Jesensko vrijeme je mnogima razlog za veselje. Ljetne vrućine jenjavaju i daju nam do znanja da dolazi ono tamnije, hladnije sivo vrijeme.

Nemojte nas krivo shvatiti, volimo ljeto i morske radosti, ali jesen posjeduje određenu dozu suptilnosti i elegancije, koju sparina jednostavno nema.

Od elegancije modnih klasika preko jednostavnosti basic modela do modnih noviteta koji dolaze, uvijek se nalaze modeli iza kojih se nalazi provjerena kombinacija jednostavnih krojeva, neutralnih boja i kvalitetnih materijala.

Jedan od odjevnih komada koji se na listi najboljih u modnom svijetu nalazi desetljećima, a ove će se godine istaknuti i kao jedan od najpopularnijih trendi modela je prugasti pulover.

Iako svake godine jesensku sezonu s nestrpljenjem iščekujemo kako bismo se riješili toplih slojeva i unijeli dašak svježine u naše garderobe, pletivo će još uvijek igrati veliku ulogu u našem jesenskom ormaru i svakodnevnim kombinacijama.

349,90 kn

Ipak, među raznolikim i šarenim modelima, jedan se jednostavni model istaknuo kao popularniji od drugih.

229,90 kn

Istovremeno klasičan i trendi, jednostavan i efektan, prugasti pulover je modni favorit koji krije bezbroj različitih outfit ideja i svakom looku daje chic izgled.

29,00 kn

Kao najpopularniji modeli prugastog pulovera još uvijek se ističu oni koji donose kombinaciju prugica u crnoj i bijeloj boji. Uz njegovo klasično izdanje, nove kolekcije donijele su i nekoliko novih, jednako svestranih i chic modela.

119,90 kn

Kako ćemo nositi prugasti pulover ove jeseni? U ležernoj kombinaciji s plavim trapericama, chic izdanju s poslovnim hlačama ili u cool spoju s kožnim hlačama.

249,90 kn

Čak i tijekom najtoplijih jesenskih dana, prugasti pulover će se zadržati među našim favoritima – tada ćemo ga kombinirati sa suknjama.