FOTO by Benetton

Moda

Prugaste sandale s niskom potpeticom osvajaju u burgundy i tamnoplavoj nijansi!

Antonija Andabak 14. lipnja 2021.

Prugice će privući svačiju pozornost!

Znanstveno je dokazano da u ljetnom periodu ljudi više vode brigu o svom izgledu i kako se osjećaju, a sukladno tome spremniji su izdvojiti i više novaca kako bi napravili makeover, kako fizički tako i onaj u ormarima.

Naravno, to nije garancija za sreću, no ushićenje zbog shoppinga i više samopouzdanje govore u prilog spomenutom istraživanju!

Vjenčanja, partyji, obiteljska okupljanja i druge posebne prilike, uvijek su dobar razlog za osvježenje modnih detalja, pa zašto ovoga puta ne biste krenuli od predivnih cipela na nisku petu!

Benetton prugaste sandale s otvorenom petom i niskom potpeticom postale su u kratkom roku omiljeni modni odabir, osobito one u burgundy nijansi gdje je većina brojeva rasprodana u rekordnom roku! Sandale u prugastoj varijanti odličan su primjer kako jednostavnim i novčano pristupačnim modnim detaljima privući svačiju pozornost!

Crvene prugaste sandale – 379,00kn
Crvene prugaste sandale – 379,00kn

Benetton je i ove sezone pokazao vješt balans urbane elegancije, kombinirajući trendove i ne odstupajući od svog casual stila.

Ove sandale lansirane su u četiri modela, dva prugasta i dva cvjetna koja možete checkirati OVDJE, no mi smo, iako u velikoj nedoumici, prednost ipak dali prugicama kao uzroku koji se i ovog ljeta nosi u punom zamahu, a osobito su nam simpatične prugice na peticama!

Plave prugaste sandale – 379,00kn
Plave prugaste sandale – 379,00kn

Cijena sandala s niskom potpeticom iznosi 379,00 kuna, a svoj broj možete naručiti OVDJE ili ih pronaći u Benetton trgovinama u Hrvatskoj.