Dekor

Prozirni brojevi s balonima novi su trend kod dekoracije proslava!

Viktoria Šafranić 14. travnja 2021.

Starost je samo broj - personalizirajte svoju zabavu s mozaičkim brojevima i svima dajte do znanja 'Moj je rođendan'!

Godine su samo broj, zar ne? Nikako ne možemo shvatiti kada netko kaže da više ne slavi rođendan. Možeš li uopće biti prestar za tako nešto? Dan našeg rođenja poseban je bez obzira koliko godina imali i naše mišljenje je da bismo ga zauvijek trebali obilježavati.

Na britanskoj stranici Ginger Ray uvijek pronađemo sve što nam je potrebno za određenu proslavu. Unutar njihove raskošne ponude mogu se pronaći raznovrsni rekviziti za rođendane, vjenčanja, rođenje djeteta, krstitke, svetu pričest, svetu potvrda i godišnjicu braka…drugim riječima, sve što zamislite ovaj kreativan tim zasigurno ima u svom asortimanu, čak i dekoracije za tematske partyje poput botaničkog uređenja, cvjetnog dekora i ostalo.

U posljednje vrijeme, nijedan rođendan ne može proći bez stalaka u obliku brojeva koji su idealna pozadina za Instagram selfije. Do sada smo imali priliku vidjeti klasične stalke, ili modele s lampicama, a Ginger Ray upravo je lansirao primjerke s balonima na koje neće ostati ravnodušni ni oni kojima dekor puno ne predstavlja.

Ovi stalci za balone s rođendanskim brojevima impresionirat će sve vaše goste svojim epskim dizajnom. Dostupni su svi brojevi u rasponu od 0 do 9 – jer svaki rođendan se broji!

Bilo da je to velika prekretnica ili samo redoviti rođendan, Ginger Ray naoružao se sa svime! Lagani i jednostavni za montažu, ovi rođendanski balonski stalci vrhunski su komad za rođendansko slavlje! Da biste upotpunili svoj balonski mozaik – savršeno se slažu s paketima balona ‘Mix It Up’. Na raspolaganju imaju dvije opcije boja, rose gold varijanta ili baloni u duginim bojama koje možete kupiti zasebno.

Svaki paket balona sadrži dovoljno balona za popunjavanje 2 stalka. Osim za rođendane, ovi okviri s brojevima savršeni su za sve važne prilike – zašto ih ne biste iskoristili za svoju sljedeću veliku obljetnicu?

Ako pred sobom imate važan životni događaj, svakako škicnite cjelokupnu Ginger Ray ponudu.