FOTO by Etsy

Zabava

Prozirne Jigsaw puzzle izbacit će iz takta i one najstrpljivije!

Antonija Andabak 04. travnja 2020.

Ove puzzle namijenjene su onima s čeličnim živcima! Neka igra započne!

Nadamo se da još uvijek imate dovoljno strpljenja da vas sitnice ne izbace iz takta jer imamo iznenađenje za vas, a osim slobodnog vremena, trebat će vam i čelični živci za društvenu igru koju ćete ili voljeti ili mrziti!

Na tržištu su se pojavile Jigsaw puzzle kojima ćete testirati svoje strpljenje jer su svi dijelovi puzzla-prozirni! Da, upravo tako, slažete zapravo prozirnu sliku temeljem oblika puzzli, a ne oblikom i logičnim slijedom boja i uzoraka (kao do sada).

Dobra vijest je da igru možete započeti s lakšim setom puzzli, a kad to savladate, prelazite na viši level s većim brojem prozirnih puzzli kojim ćete testirati sve što ste do tada naučili toleranciji, strpljenju i suzdržavanju od psovanja.

ŽELIMO! Društvena igra ‘Pogodi tko’ postojeće kartice zamjenjuje likovima iz ‘Prijatelja’!

Na web stranici Etsy nalaze se četiri varijante Jigsaw puzzli razvrstanih po težini. Lagana razina koja i nosi ime Easy veličine je 3×3 s devet dijelova, ali od te varijante stvari postaju sve teže. Okay razina je 5×5 formata s 25 dijelova, Hard je 7×7 s 49 dijelova, a primjereno nazvana Crazy sastoji se od 144 prozirnih dijelova puzzli! Teža razina znači i manje dijelove puzzli, ali to pravi poznavatelji zahtjevnih društvenih igara i znaju.

Možda ste ranije i slagali velike formate slika od puzzli, ali s prozirnim se puzzlama čini kao da imate gomilu nepovezanih dijelova razbacanih na stolu. Jedino nam preostaje savjetovati da ne podcjenjujte koliko će vam vremena trebati za slaganje ovakve zanimljive slike…Sretno!