FOTO by Instagram @lovecroatia001 @kanalri

Putovanja

Provjerena lokacija za romantičan vikend

admin 28. siječnja 2022.

Opatija želi zadržati status jednog od najromantičnijih gradova!

Nakon što je Opatija 2018. zahvaljujući The Best European Destinations zaradila status jednog od najromantičnijih europskih gradova, postala je jedna od najpopularnijih vikend-destinacija za najromantičniji vikend u godini pa i ove godine nastavlja u takvom tonu.

Turističku zajednicu grada Opatije ni ove godine nisu spriječile ni covid-mjere da svojim sugrađanima i posjetiteljima osigura atmosferu koja odiše ljubavlju.

Dok u obližnjoj Rijeci gradom u veljači vladaju maškare, Opatija se na nekoliko dana uređuje kao da je njome zavladao Kupid. Od romantičnih ukrasa i prigodnih, sve popularnijih, tematskih klupica za slikanje, grad nastoji osigurati romantični ugođaj u kojem će svi ljubitelji Dana zaljubljenih uživati.

Ove će godine kruna događanja biti koncert Damira Kedže koji će 12. veljače 2022. u velikoj dvorani centra Gervais održati koncert na kojem će otpjevati svoje romantične hitove koji se redovito nalaze na popisima najslušanijih hitova.

Vjerujemo da je ovo prilika da svi parovi koji nisu još posjetili Opatiju u najromantičnijem izdanju, a i oni koji ponovno žele ponoviti iskustvo, osjete romantiku vikenda koji prethodi Valentinovu, a sam Dan zaljubljenih, koji nažalost pada u ponedjeljak, u intimi doma.

Tko zna, možda ponedjeljak ne mora biti najnaporniji dan u tjednu!

Autor teksta: Tea Markovinović