FOTO by Instagram @piazzettabar.rovinj @rovinjcroatia

Putovanja

Provedite vikend u Piazzetta baru u sunčanom Rovinju

Mia Vodopija 01. listopada 2021.

Iskoristite zadnje zrake sunca...

U slučaju da tražite novo mjesto za vikend ekskurziju, ono u kojem je sve manje turista i bez buke i ciče Dalmacije, dopustite da vam sugeriramo odlazak u Rovinj.

Rovinj je smješten na sjevernom Jadranu na zapadnoj obali istarskog poluotoka, i popularno je turističko mjesto i aktivna ribarska luka.

Grad je službeno dvojezičan, govori se talijanski i hrvatski jezik. Skupa s Porečom je najjači turistički centar Istre, te jedan od najjačih na Jadranu.

Iako se o Rovinju i njegovim raznim restoranima, barovima i manifestacijama pisalo mnogo puta, mi smo otkrili jedan mali skriveni dragulj koji ćemo podijeliti s vama – bar i buffet Piazzetta!

Bar i buffet Piazzetta nalazi se u jednoj od mnogih uskih uličica u povijesnom centru Rovinja. Vrlo karakteristično, mirno mjesto gdje možete uživati u atmosferi, ljubaznom i uslužnom osoblju, ali i koktelima, vinima i predjelima izvrsne kvalitete te opuštajuće i izazivajuće pozadinske glazbe.

Cjenik bara i buffeta Piazzetta kreće se od 13 kuna do 194 kune, vrsta kuhinje je lokalna rovinjska, a poslužuje se doručak i brunch.

Za sve one koji su u Rovinju ili planiraju ići, bar i buffet Piazzetta će vas osvojiti svojom šarenom atmosferom, odličnom hranom i izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića.