FOTO by Disney

Dekor

Provedite najcozy vikend baš poput male sirene! Sve što vam treba je dekica u obliku sireninog repa!

Daria Lovrić 10. ožujka 2023.

Ariel, jesi li to ti?

Svatko od nas odrastao je uz Disney klasike, a mi sada moramo biti subjektivni i reći da nam je Mala sirena omiljeni lik. Morska princeza Ariel, zaljubljuje se u princa Erica koji živi na kopnu i odriče se svog glasa u zamjenu za noge.

Vjerujemo da se svi sjećate scene u kojoj zločesta Ursula predivnoj Ariel uzima glas, ali i one veselije u kojoj cijela morska ekipa pjeva pjesmu Under the sea predvođena Sebastianom i Flunderom.

Još kao djeca pitali smo se kako bi bilo živjeti ispod mora i posjedovati neke od magičnih stvari. Upravo zato predstavljamo vam novitete koji će vaš dom pretvoriti u čarobno podmorje.

Ariel, jesi li to ti?

Unutar Disney web trgovine pronašli smo dekicu u obliku sireninog repa u koju se možete ušuškati i baš poput prave sirene uživati na svojoj kutnoj garnituri.

Mala sirena dekica
Mala sirena dekica – 50€

Iako priželjkujemo topao i sunčan vikend, večeri će biti i dalje prohladne, stoga je ova preslatka pletena dekica idealan način da unesete podmorsku čaroliju u cozy večeri. Uz teksturirano pletivo, metalik završetak i detalje sa šljokicama, chic dekica idealan je dodatak vašem dnevnom boravku.

Mala sirena jastuk
Mala sirena jastuk – 30€

Dašak oceana u svoj dom dodajte preslatkim jastukom Mala sirena. S figuralnim dizajnom školjke i printom na cijeloj površini, ovaj je jastuk pun čarolija.