FOTO by airbnb.com

Zabava

Provedite Božić u “Sam u kući” ikonskoj kući koju možete unajmiti!

Mia Vodopija 03. prosinca 2021.

Da, ovo je stvarno… čuda se događaju!

Postoji nešto lijepo i posebno u božićnim tradicijama – skupite se s obitelji na kauč i gledate vaše najdraže filmove dok ispijate toplu čokoladu i jedete keksiće.

Tradicijama se veselimo jer nas podsjećaju na zajedništvo i na lijepe uspomene. Kada biste pitali ljude što im je najdraže za vrijeme Božića, mnogi će reći božićni filmovi. Bilo da volite animirane ili igrane, postoji nekoliko favorita u kojima uživamo apsolutno svake godine.

airbnb.com

Onaj film uz kojeg smo odrasli je Home Alone, odnosno Sam u kući. Megapopularna trilogija u kojoj pratimo dogodovštine Kevina McCallistera i njegove obitelji koja ga stalno zaboravlja obilježila je naša djetinjstva.

airbnb.com

Kao mali, gledali smo u tu veliku kuću McCallisterovih i divili se njezinoj veličini, razmišljajući kako bismo se odlično zabavili u takvoj rezidenciji. E pa, Airbnb nam je omogućio i te najluđe želje!!

airbnb.com

McCallister kuću je na Airbnb stavio Buzz McCallister, Kevinov stariji brat koji mu je branio da dira njegove stvari! Buzz opisuje kuću govoreći kako nam je napokon ispunio blagdanske želje: ugodna blagdanska scena sa svjetlucavim lampicama i savršeno podšišanim dvorištem čeka nas u McCallisterovom “dvorcu”.

airbnb.com

Buzz nas poziva da ove blagdanske sezone igramo po pravilima njegovog malog brata Kevina – da uživamo u junk foodu, gledamo gluposti na TV-u, da posudimo tatin losion poslije brijanja te da odaberemo svoju avanturu s legendarnim planom borbe.

airbnb.com

Sezona je darivanja, pa će u čast prvog boravka u domu McCallister, Airbnb dati jednokratnu donaciju čikaškoj dječjoj bolnici La Rabida, koja je posvećena poboljšanju kvalitete života svojim pacijentima s invaliditetom i kroničnim bolestima.

airbnb.com

Za one koji se ne mogu zasititi Home Alone filmova i žele pogledati jednu od varijantu filma, došao je novi na Disney+, naziva Home Sweet Home Alone. Moramo priznati da nas nije oduševio, kao niti publiku koja mu je dala niskih 3.5 od 10 na IMDb stranici.

airbnb.com

U svakom slučaju, mi ćemo doma pod dekicom uživati gledajući Kevina kako postavlja zamke po kući, a vi ju možete iznajmiti ovdje.