Promo

Protresite svoju rutinu uz bademov shake za tuširanje

PR 03. travnja 2019.

Svakog jutra ponavlja se ista rutina. Zijevamo, rastežemo se, izvlačimo iz kreveta i nastojimo pronaći motivaciju za ostatak dana. Bit će to dug dan… Otvorimo jaki mlaz vode, šamponiramo kosu, nanosimo gel za tuširanje, ispiremo sapunicu… Iz dana u dan, priča se ponavlja. Tuširanje nas razbudi. Ali samo malo. Tada krenemo razmišljati o kavi. MORA […]

Svakog jutra ponavlja se ista rutina. Zijevamo, rastežemo se, izvlačimo iz kreveta i nastojimo pronaći motivaciju za ostatak dana. Bit će to dug dan… Otvorimo jaki mlaz vode, šamponiramo kosu, nanosimo gel za tuširanje, ispiremo sapunicu… Iz dana u dan, priča se ponavlja. Tuširanje nas razbudi. Ali samo malo. Tada krenemo razmišljati o kavi.

MORA LI TUŠIRANJE BITI DOSADNO?

Svakog jutra tuširanje predstavlja tek jednu od monotonih navika koju obavljamo rutinski. L’OCCITANE je to odlučio promijeniti. Smišljao je kako započeti dan na zabavan i razigran način. Inspiriran kolekcijom Badem kreirao je inovativnu formulu koja će protresti vašu rutinu i učiniti tuširanje slasnim, ritmičnim, energičnim i prvenstveno zabavnim iskustvom!

JESTE LI SPREMNI ZA NOVI BADEMOV SHAKE?

Razgrnite zavjesu, odvrnite pipu, uzmite tuš u ruku, protresite novi Bademov shake za tuširanje i zaplešite u ritmu!

L’OCCITANEOV novi proizvod je kao slasni mliječni shake: protresite ga i spreman je u sekundi! Obogaćen bademovim uljem i mlijekom iz Provanse, ovaj dvofazni gel za tuširanje sastoji se od dvije različite teksture koje se miješanjem pretvaraju u slasnu mliječnu formulu. Malena metalna kuglica olakšava stapanje slojeva i pritom stvara zvuk pravog «shakera». Samo energično protresite shake, ritam će vas trenutno obuzeti, zaustaviti vaše misli, a pokrenuti bokove! Nakon što je shake promiješan, umasirajte ga na kožu i uživajte u senzacionalnom mirisu.

VOLITE BOGATE ULJNE TEKSTURE JEDNAKO KAO I NJEŽNE MLIJEČNE? S BADEMOVIM SHAKEOM MOŽETE UŽIVATI U OBJE

L’OCCITANE je kreirao dvofaznu formulu sa slojevima koji se jasno vide prije nego se promiješaju. Kada se spoje nastaje nježan čistač koji hrani i njeguje. Jednostavno se ispire i ostavlja kožu mirisnom i glatkom poput svile. Upozorenje: prije nego se snađete, tuširanje će postati vaša omiljena zabava!

Bademov shake za tuširanje 250 ml – 148,60 kn

###

U POZADINI SLASNOG L’OCCITANEOVOG BADEMA NALAZI SE ISTINITA PRIČA…

Godine 1956., izuzetno oštra zima zahvatila je veliki dio Francuske, uključujući Provansu. Mnoga bademova stabla nisu preživjela. Kao posljedica toga, poljoprivrednici su se okrenuli sadnji unosnijih usjeva.
Braća Jaubert, uzgajivači lavande na visoravini Valensole nisu željeli dopustiti da predivni krajolici koje su ispunjavala prepoznatljiva stabla ostanu opustošeni. Željeli su u ovo područje vratiti sliku bademovih krošnji iz svog djetinjstva.

Odlučili su otići iz voljene Provanse kako bi stekli iskustvo i znanje o novim sortama i načinima proizvodnje. Uskoro su se vratili i do danas su zasadili preko 20,000 stabala badema. L’OCCITANE sve do danas njeguje dugogodišnju suradnju s proizvođačima badema na sjeveru Francuske. S velikom pažnjom nastoji se iskoristiti cijeli plod badema i njegova brojna hranjiva i uljepšavajuća svojstva.

Više informacija potražite na www.loccitane.hr.