FOTO by Instagram @gingerrayuk / Ginger Ray

Dekor

Proslavite rođendan iz snova uz šarene dekoracije stvorene za najljepše fotke

Krešimir Šustić 15. rujna 2020.

Baloni, konfeti i razni ukrasi podići će zabavu na viši nivo

Nema te osobe na svijetu koja ne voli onaj poseban osjećaj koji nas prati na dan našeg rođendana, od jutra kada se probudimo pa sve do dugo u noć, dok se proslava ne privede kraju.

Kako bi bili što radosniji i osjećali se kao da je barem jedan dan u godini sve točno onako kako zamislimo, osim najdražih ljudi i slatkih i slanih slastica, potrebno je dekorirati mjesto proslave s prigodnim rekvizitima.

Zanimljive primjerke raznih ukrasa pronašli smo na web shopu Ginger Ray, koji je poznat po zanimljivim proizvodima stvorenim za zabave, neovisno o tome jesu li u pitanju djevojačke večeri, ‘babinje’ ili prvi rođendan naših kućnih ljubimaca.

Osim klasičnih balona u obliku brojeva koji pogoduju našim godinama, možemo pronaći uistinu posebne artikle uz koje će svaka Instagram fotka izgledati upečatljivo i zabavno.

Tu su razni konfeti koje možemo pobacati po stolu ili podu, ali i oni u zatvorenim balonima koji daju poseban efekt iznenađenja, naročito kada balon pukne.

Natpisi “Happy birthday” u raznim varijantama i viseći vjenčići, na svaku će fotku kao savršena pozadina unijeti dozu šarenila i veselja, bilo da organizirate dječju ili rođendansku proslavu za svoju voljenu osobu.

Velike svjećice u obliku baklje, definitivno su neizostavan must-have kada dolazi trenutak nošenja torte za stol i snimanja videa na kojem se iz sveg srca pjeva himna “Sretan rođendan ti”.

U nastavku donosimo 20 favorita koje bismo voljeli imati na svojoj zabavi, te se nadamo kako ćete među njima pronaći nešto za sebe ili osobu kojoj organizirate “Surprise party”.

Cjelokupnu ponudu asortimana možete pronaći na Ginger Ray web shopu.