FOTO by BIRKENSTOCK

Moda

Proslavite obljetnicu BIRKENSTOCK natikača uz nova limitirana izdanja!

Daria Lovrić 09. lipnja 2023.

Najstariji model Madrid stigao u tri efektne boje! Koje su vaš favorit?

BIRKENSTOCK je sinonim za udobnu obuću diljem svijeta i ako su vam kvaliteta, udobnost i dizajn na prvom mjestu, vjerujemo da ste barem jednom u životu imali BIRKENSTOCK natikače. Za obljetnicu, BIRKENSTOCK je lansirao tri klasika inspirirana izvodnim dizajnom u ograničenom izdanju – Madrid (1963), Arizona (1973) i Gizeh (1983).

Brikenstock Madrid natikače 1
Brikenstock Madrid žute natikače

Naime, naš favorit su oduvijek bili i ostali Madrid modeli stoga smo vam odlučili predstaviti novo izdanje u tri efektne nijanse.

Brikenstock Madrid natikače 2

Nove živahne boje kultnog Birkenstock modela!

Madrid modeli kada su se po prvi puta pojavili izazvali su senzaciju svojim jednostavnim i funkcionalnim dizajnom koji je davne 1963. bio daleko ispred svog vremena i upravo time osvojio svoje mjesto u srcu pop kulture.

Brikenstock Madrid natikače 3
Brikenstock Madrid narančaste natikače

Madrid je prava ikona kao najstariji model obitelji BIRKENSTOCK i može se pohvaliti neusporedivom raznolikošću dizajna.

Ovaj jednostavan model s jednim remenom postao je modni favorit, a sada u ovom limitiranom izdanju s kopčama, podnožjem, potplatom i pakiranjem, replika je originala iz 1963. i odiše pravim retro štihom.

Svaki par limitiranog izdanja ima vlastiti jedinstveni broj i dolazi s crvenim pečatom BIRKENSTOCK i odgovarajućim čarapama.

Brikenstock Madrid mint natikače

Gornjište je izrađeno od meke, zrnate prirodne kože koja dolazi u tri upečatljive nijanse – toploj žutoj, vibrantnoj narančastoj i mint zelenoj.

Svaka od ovih nijansi odličan je izbor za ljetne dane, naglasit će vaš preplanuli ten i unijeti živost i svježinu u svakodnevni outfit.

Cijena BIRKENSTOCK Madrid modela iznosi 170€, a s obzirom na to da se radi o limitiranom izdanju, požurite i vašeg favorita škicnite putem BIRKENSTOCK web trgovine.