FOTO by Dominik zlatarnice I srebrnarnice

Moda

Proslavimo dolazak proljeća uz nakit s motivima prirode

admin 22. ožujka 2023.

Kolekcija nakita koja će oplemeniti vaše proljetne outfite

Napokon smo dočekali da nas pomaze prve zrake proljetnog Sunca i od sada bi trebali uživati u buđenju prirode i svim živim bojama koje nosi sa sobom. Uskoro uskačemo u proljetne haljine čudesnih boja, a zatvorenu obuću mijenjamo laganom i otvorenom obućom.

Vaš proljetni outfit začinite kapljicom omiljenog parfema te ga upotpunite komadom nakita koji će svojim motivima pozdraviti dolazak proljeća.

Unutar Dominik zlatarnica i srebrnarnica pronašli smo nekoliko komada nakita koji će se savršeno utopiti u nadolazeće razdoblje.

Najromantičniji proljetni cvijet

Kada vrtove preplave šareni tulipani, znamo da je stiglo pravo proljeće, a upravo bi se to trebalo dogoditi u narednih nekoliko tjedana. Cvjećarnice su već prepune raznovrsnih buketa s tulipanima, od onih klasičnih u papiru do popularnih tuljaka i flower boxeva.

Ako je ruža rezervirana za Valentinovo, onda su tulipani sinonim za romantiku i dolazak proljeća.

Volimo ih u svim izdanjima, no nekako najljepše izgledaju umotani u jednostavan papir, kao modni dodatak koji nosimo u ruci ili u torbici dok šetamo gradom. Već ih zamišljamo uz lepršave haljine, svilene marame i mini ruksake iz kojih suptilno vire, dok ih krase najdraže proljetne nijanse.

Kolekcija nakita inspirirana predivnim tulipanima

Upravo je ovaj predivan cvijet bio glavna inspiracija za predstavljanje nove proljetne kolekcije Dominik zlatarnica i srebrnarnica.

Unutar nove kolekcije možete pronaći nakit s motivima prirode, a najviše nas je oduševila ogrlica s leptirom koja asocira na slobodu, na let, na sanjarenje o nekim tropskim destinacijama….ah, tako je lako u mislima odletjeti negdje daleko…

Sunčane naočale i eye-catching nakit tandem su u proljetnim danima

Proljetni dani uvertira su u nošenje sunčanih naočala, bezvremenskog modnog dodatka kojem se iz sezone u sezonu rado vraćamo. Iako vam je ovaj accessories već sasvim dovoljan za dnevni look, ako svoj outfit ipak želite podići na višu razinu, eye-catching komadi nakita su must-have u nadolazećim mjesecima. 

Isti će svakoj vašoj odjevnoj kombinaciji dati onaj romantičan prizvuk i zapamtite: ništa nije previše ako ste se možda pitali biste li trebali istodobno nositi naušnice i ogrlicu, narukvicu i prsten.

Ljupki primjerci s potpisom Dominik zlatarnica i srebrnarnica su u istoj mjeri upečatljivi i decentni, te se s lakoćom uklapaju uz casual i svečanije odjevne komade. 

Neizostavni proljetni traper

Traper je nezaobilazan materijal svačije garderobe i uvijek e tu kada ne znamo što odjenuti, kada se želimo osjećati opušteno, kada se spremamo za neku casual aktivnost s najboljom prijateljicom, ali i za večernje izlaske kada poželimo zablistati. 

Bez trapera jednostavno ne bismo mogli zamisliti svakodnevicu i bez obzira na trendove traper je uvijek bio sastavni dio mnogih proljetnih outfita.

Unutar nove proljetne kolekcije Dominik zlatarnica i srebrnarnica pronađite komad nakita kojim ćete upotpuniti svoj omiljeni proljetni modni izričaj. 

Kompletnu ponudu Dominik zlatarnica i srebrnarnica potražite na lokacijama Supernova Zagreb, City Center One East Zagreb, Supernova Koprivnica, Strossmayerova 8 Čakovec, Galerija Sjever Čakovec i Centar Lumini Varaždin.

Za još više inspiracije posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram gdje je također moguća narudžba omiljenog komada nakita.