FOTO by Converse.com

Moda

Proslavimo 80. godišnjicu Zekoslava Mrkve uz neodoljive Converse tenisice

admin 21. listopada 2020.

Kaj te muči Njofra?

Bugs Bunny, Zekoslav Mrkva ili Duško Dugouško najpoznatiji je lik studija Warner Brothersa i skupine ludih likova pod nazivom – Looney Tunes! Lik Zekoslava Mrkve pojavio se davne 1938. godine, ali tek 1940. godine prvi put izgovara najpoznatiju rečenicu Što te muči Njofra koja ga je uvela u anale crtanog filma.

Ako izračunamo koliko je godina prošlo od kada se proslavio slavnom rečenicom, možemo zaključiti da se ove godine obilježava osamdeseta godišnjica Zekoslava Mrkve.

Kako bi što upečatljivije obilježili godišnjicu te lik i djelo Zekoslava Mrkve Vans nas je počastio s neodoljivom kolekcijom tenisica, na kojima je crtani lik u glavnoj ulozi. 

Živih i zaigranih boja s motivima neodoljivog zeca ova kolekcija dolazi u pravom trenutku kako bi nam vratila osmijeh na lice u ovoj tmurnoj godini.

Unutar kolekcije nalazi se obuća za velike i male, a na vama je da odaberete da li želite visoki ili niski model, s puno ili malo detalja.

Od svih najviše nas je oduševio visoki plišani model za odrasle i bijeli model za najmlađe kojeg krasi maleni repić na stražnjem dijelu.

Osim obuće možete pronaći i majice dugih i kratkih rukava te upotpuniti slavljeničku kolekciju.

Ova zaigrana slavljenička linija dostupna je od 27. listopada na službenoj Converse.com stranici.