FOTO by Zara

Moda

Proslavi dolazak proljeća ovom pastelnom poslasticom

admin 05. ožujka 2021.

Zarina plava torbica koja se ne zaboravlja!

Prve proljetne sunčane zrake pozdravile su otvaranje terasa zagrebačkih kafića. Sada možemo ići na kave s prijateljicama i napokon možemo obući sve odjevne kombinacije o kojima smo maštale tijekom lockdowna.

Bilo da se odlučimo za hlače, suknju ili pak casual trenirku, svaka dobra odjevna kombinacija zahtijeva odgovarajući modni dodatak!

MINI TORBA ZA NOŠENJE PREKO TIJELA S UKRASNIM PROŠIVIMA

Upravo zato je Zarina plava torbica pravi proljetni pogodak! Ležerna i kompaktna, nosi se preko tijela, što nam omogućava slobodne ruke za nošenje kave ili šarenog buketa cvijeća.

Plava boja je inače boja nadahnuća, ona predstavlja sposobnost izražavanja, sigurnost i opuštenost, stoga ne čudi da djeluje izrazito umirujuće i meditativno.

MINI TORBA ZA NOŠENJE PREKO TIJELA S UKRASNIM PROŠIVIMA

Torbica je idealna za odlazak u kafiće i slastičarnice, u kino ili pak za odlazak u popodnevne romantične šetnje osunčanim gradskim ulicama.

Pastelno plava boja ove torbice može se kombinirati uz svaki outfit pa će se bez problema uklopiti uz mirijadu tamnijih i svjetlijih odjevnih kombinacija.

MINI TORBA ZA NOŠENJE PREKO TIJELA S UKRASNIM PROŠIVIMA

Ova mala torba je četvrtastog oblika i ima dva pretinca. Napravljena je od umjetne kože, što je dobra vijest za sve one koji izbjegavaju kupnju modnih dodataka napravljenih od prave kože.

Ako niste razmišljale o kupnji nove torbice, ova Zarina pastelno plava poslastica zasigurno će vam promijeniti mišljenje! Crossbody male torbe popularne su već nekoliko godina, stoga vjerujemo da će vam ova torbica potrajati nekoliko sezona!

MINI TORBA ZA NOŠENJE PREKO TIJELA S UKRASNIM PROŠIVIMA

Cijena ove male torbe iznosi 179,90 kuna, a možete je pronaći na Zarinoj stranici.

Autor teksta: Mia Vodopija