PROSLAVA 19. ROĐENDANA COSMOPOLITANA!

Viktoria Šafranić 08. travnja 2017.

Slavlje je održano u zagrebačkom klubu Johann Franck

Najprodavaniji ženski časopis u Hrvatskoj organizirao je rođendanski party o kojem će se još dugo pričati: pjevačica Lana Jurčević izvela je atraktivnu cabaret točku, goste je zabavljao duhoviti muški trojac – pjevači Saša Lozar, Damir Kedžo i Filip Dizdar, a dodijeljene su i nagrade pobjednicama natječaja “Ja sam više od selfieja”.


Crveni tepih je out, pink tepih je in. A onaj ispred popularnog zagrebačkog kluba Johann Franck vrvio je celebrityjima koji su došli na proslavu 19. rođendana časopisa Cosmopolitan. Cosmo je organizirao party o kojem će se još dugo pričati: popularna pjevačica Lana Jurčević (jedna od djevojaka koje su krasile Cosmo naslovnicu), iznenadila je goste atraktivnom cabaret točkom, a sve okupljene nasmijavao je voditeljski trojac bez kormilara – pjevači Saša Lozar, Filip Dizdar i Damir Kedžo. Dečki su zagrijali atmosferu zajedničkom izvedbom starog hita „365“, nakon čega su reflektori i pažnja uzvanika usmjereni na – vedre i smjele Cosmo djevojke!

Rođendan je, naime, bio prigoda da se uruče nagrade dobitnicama Cosmopolitanova natječaja “Ja sam više od selfieja”, u kojem smo tražili mladu znanstvenicu, sportašicu, poduzetnicu, pustolovku, studenticu, humanitarku, slavnu curu i životnu fajtericu s karizmom u XL veličini! Titulu COSMO slavne cure ponijela je Jelena Rozga, dok je Anđa Marić proglašena pobjednicom u kategoriji COSMO životna priča…

Rođendan je proslavljen u vedrom i smjelom stilu – s brojnim šarenim koktelima, ukusnim zalogajčićima i veselim dekoracijama. Uz to, pala je i rođendanska zdravica uz šampanjac, a članovi Cosmo redakcije predvođeni glavnom urednicom Aleksandrom Orlić ugasili su svjećice na raskošnoj rođendanskoj torti te poželjeli Cosmu i sebi još puno uspješnih godina.

– Jako sam uzbuđena što je Cosmopolitan danas napunio 19. rođendan. U ljudskom vijeku to znači da beba koja je rođena 1998. godine, kada i hrvatski Cosmo, danas ima 19 godina, završila je srednju školu, možda našla i prvu veliku ljubav, upisala fakultet ili se možda odlučila na prvi posao i sada samostalno korača u život. Volimo misliti da smo kao časopis specijaliziran za sva iskustva prvih – prvi poljubac, prvi faks, prvi posao, prvi dečko, prvi uspjeh, prvi stan, prvi seks – barem djelomično zaslužni za to što smo sve mlade djevojke i dečke izveli na pravi put pun pozitive, sreće i hrabrosti. Jer Cosmo to radi već stoljećima – izjavila je Aleksandra Orlić.