FOTO by Estetska kirurgija Maletić

Njega kože

Proširene kapilare – sitne nepravilnosti koje do ljeta još stignete riješiti!

Viktoria Šafranić 01. lipnja 2020.

Kapilare više ne predstavljaju problem, već samo izazov koji se veoma uspješno može savladati!

Posljednja dva mjeseca zaista nitko nije mogao ni zamisliti, a kamoli planirati. Odjednom je sve stalo i morali smo se prilagoditi postojećoj situaciji. Neki su to vrijeme iskoristili za rad na sebi, a mnogi od nas počeli su obraćati pažnju na određene nedostatke koji nas tište, a za koje ranije nismo pronalazili vremena.

 Zavoljeti sebe znači prihvatiti sve ono s čime smo rođeni, no to ne znači da neke stvari ipak ne možemo riješiti ili barem malo promijeniti, ukoliko ćemo se tako osjećati ljepše.

Sada kada se sve lagano vratio u normalu, pokušajte onaj stari užurbani život zamijeniti nešto laganijim tempom i već to je dovoljna promjena da se osjećate bolje u vlastitoj koži. Boravak u prirodi i rekreacija najbolji su okidač protiv stresa.

Ako i vanjski izgled želite uskladiti s onim unutarnjim osjećajem ljepote, u tome će vam pomoći estetska kirurgija Maletić unutar čijih usluga možete pronaći lasersku lipolizu, laserski tretman prekomjernog znojenja u pazušnim regijama, lasersku operaciju vena, lasersko pomlađivanje lica i druge laserske zahvate iz područja estetske kirurgije poput povećanja dojki, rinoplastike, transplatacije kose i obrva…

Besplatan pregled i savjetovanje u Poliklinici dr.Maletića, posjetite nas u Zagrebu ili Daruvaru.S punim povjerenjem kontaktirajte nas te zakažite termin.http://www.grudi.maletic.eu

Gepostet von Estetska Kirurgija Maletić am Freitag, 6. Juli 2018

Kako nam se bliži ljeto, sve više primjećujemo stvarčice na koje u zimskim mjesecima potpuno zaboravimo. Jedan od izazova s kojima se mnogi susreću su proširene kapilare na licu i nogama koje se jednako javljaju kod žena i kod muškaraca.

Lasersko uklanjanje daje najbolje rezultate kod uklanjanja kapilara i tanjih vena. Stručan tim ovog laserskog centra koji uspješno posluje više od 20 godina koristi optičku energiju laserske zrake koju upija hemoglobin u crvenim krvnim zrncima i na taj način uništava tretiranu kapilaru. Manje kapilare nestaju odmah, a veće za kraće vrijeme.

Broj tretmana je individualan i ne može se unaprijed predvidjeti, ali u većini slučajeva dovoljno je 1-3 tretmana.

Prije tretmana nije preporučljivo izlagati se suncu, solariju i slično, dok je na tretman potrebno doći temeljito očišćene kože.

Poslije tretmana neko kraće vrijeme na koži će biti vidljivo crvenilo, a moguća je i pojava blagog otoka. Na nogama je uputno nositi čarape s kompresijom od 70 dena tijekom nekoliko dana.

Tijekom procesa, strogo je zabranjeno izlaganje suncu! Na licu preporučujemo nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom 50. Također se ne preporučuje kupanje u jako toploj vodi ni boravak u sauni tijekom prva dva tjedna nakon tretmana.

Istodobno lijepa izvana i iznutra nešto je čemu teži svaka žena kako bi se osjećala ispunjenom i sretnom, stoga ne oklijevajte obratiti se ovom stručnom timu koji će vaše želje pretočiti u stvarnost i omogućiti vam najprofesionalniju uslugu.

Za detaljnije informacije o ovom učinkovitom tretmanu ili nekoj drugoj usluzi estetske kirurgije Maletić, posjetite službenu stranicu www.maletic.eu.

Također, za sve aktualnosti pratite ih na Facebooku pod nazivom Estetska kirurgija Maletić.